Skip to Content

Nieuwe release HDN Index

Vanaf vandaag staat een nieuwe versie van de HDN Index live.

Na de recente lancering van de Passeringen applicaties voor aanbieders en tussenpersonen, zijn er nu ook nieuwe versies beschikbaar van de generieke applicaties van de HDN Index.

In deze release is aandacht besteed aan betere ondersteuning en begeleiding van de eindgebruiker in het analyseren van de management informatie. Zo is de informatiepagina in de applicaties Aanvragen (AX), Proces Index Hypotheken en Klantprofiel Index volledig opnieuw ontworpen en kan je eenvoudig extra informatie vinden of direct contact opnemen met de support.

Definities van de velden en metingen die worden gebruikt zijn nu ook opgenomen in de applicaties en te raadplegen via de informatiepagina. Op veler verzoek zijn in de Klantprofiel Index toelichtingen toegevoegd die een beter beeld geven van de overeenkomsten en verschillen tussen de diverse klantprofielen.

Tot slot zijn enkele klasseringen aangepast om beter aan te sluiten op de huidige marktomstandigheden. Zo zijn de klasseringen van leningbedragen en marktwaarden verruimd en hanteren deze nu een bovengrens van ‘€ 750.000 en meer’ in plaats van de eerdere ‘€ 500.000 en meer’. Zo kan je beter zicht houden op de differentiatie naar onderpand en leningbedragen binnen de hypotheekmarkt.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content