Skip to Content

Mutaties Raad van Commissarissen

Tijdens de Raad van Commissarissen vergadering van 24 maart jl. hebben de RvC leden Martin Keegstra, Christian Dijkhof en Michel van den Akker aangegeven terug te treden als commissaris van HDN.

Aan dit terugtreden ligt een verschil van inzicht over de aanpak van het incident met de IBL-rekentool ten grondslag. Daarnaast vinden zij, dat in de huidige governance van HDN, het RvC lidmaatschap in de nasleep van dit incident hen belemmert in het uitoefenen van hun dagelijkse werkzaamheden.

De deelname van de organisaties die zij vertegenwoordigen, aan de huidige en toekomstige werkgroepen en advies organen van HDN blijft gewoon gehandhaafd.

De overige 5 RvC-leden hebben aangegeven dat zij hun taken blijven uitvoeren. Jan van Baars, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Ik betreur het terugtreden van Michel, Christian en Martin en dank hen voor de vele jaren van belangeloze inzet voor onze vereniging. Mede dankzij hen hebben we heel veel bereikt. Vanzelfsprekend gaan we op enig moment op gepaste wijze afscheid nemen.”

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content