Skip to Content

Michel van den Akker nieuw lid Raad van Commissarissen HDN

Utrecht, 1 november 2019 – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het Hypotheken Data Netwerk (HDN) van 30 oktober is Michel van den Akker benoemd als lid van de Raad van Commissarissen. Hij neemt het stokje over van Wytzejan de Jong die vanwege een baanwissel bij het aflopen van de reguliere zittingstermijn ruimte heeft gemaakt voor een nieuw lid afkomstig uit de sector.

Michel van den Akker heeft een jarenlange en brede ervaring binnen het hypotheekdomein. Hij is werkzaam geweest als adviseur, heeft expertise met onder andere productontwikkeling en distributie opgedaan als eindverantwoordelijke voor meerdere hypotheeklabels en is per ingang van 1 mei jl. benoemd als directievoorzitter van De Hypothekers Associatie. Van den Akker heeft daarnaast kennis en ervaring met grootschalige IT-projecten.

Jan van Baars, voorzitter Raad van Commissarissen, is verheugd over de toetreding: “Ik kijk terug op een zorgvuldig doorlopen selectieproces en ben blij met het toetreden van Michel. Onze RvC wordt versterkt met een zeer ervaren en breed ontwikkelde toezichthouder.”

“Ik ben er trots op, dat ik vanuit een toezichthoudende rol HDN mag helpen zich verder te ontwikkelen”, gaf Michel van den Akker aan na zijn benoeming tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Links Michel van den Akker en rechts Wytzejan de Jong

De Raad van Commissarissen van HDN bestaat met deze nieuwe toetreding uit Jan van Baars (voorzitter RvC, Renumeratiecommissie), Karin Polman, Sibylla Bantema (Auditcommissie), Christian Dijkhof (Selectiecommissie), Martin Keegstra, Michel van den Akker, Ronald Touwslager (Auditcommissie) en Adine Wempe-Kalff (Remuneratiecommissie).

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content