Skip to Content

Actuele leninginfo ABN AMRO beschikbaar via HDN

hero image decor

De Meern- 7 november 2023. Sinds deze week kunnen adviseurs actuele hypotheekinformatie bij ABN AMRO opvragen via HDN. Adviseurs kunnen hiermee altijd vertrouwen op de meest actuele en nauwkeurige klantgegevens en daarmee het best passende advies geven. De functionaliteit is beschikbaar via Faster Forward (Elements en eBlinqx).  

Om als adviseur de klant tijdens de looptijd van de hypotheek van goed advies te kunnen voorzien, is het van belang om te weten hoe de hypotheek er x-jaar na afsluiten uitziet. Met het HDN-informatiebericht worden hypotheekgegevens gemakkelijk en eenduidig uitgewisseld tussen de backoffice van de geldverstrekker en het systeem van de adviseur.

Hoe werkt het

De adviseur vraagt met één druk op de knop data op bij de aanbieder en als de klant akkoord is, krijgt hij/zij de meest actuele gegevens over de betreffende hypotheek terug in het CRM pakket via het HDN informatiebericht (IA/IX). Zo heeft de adviseur binnen enkele minuten de meest actuele en correcte gegevens in zijn adviespakket staan. Er hoeft niets meer handmatig te worden ingevoerd en er is geen wachttijd op post of reactie van de geldgever. Met deze werkwijze zijn klanten altijd verzekerd van een accuraat op maat gemaakt advies.

Felicitaties voor ABN AMRO

Deze week lanceerde ABN AMRO de service en HDN ging langs met taart om de bank te feliciteren met de behaalde mijlpaal. Als je werkt met Faster Forward (Elements of eBlinqx) kun je vanaf nu actuele hypotheekgegevens opvragen bij Aegon, Florius en ABN AMRO. HDN verwacht binnenkort meer pakketten en aanbieders aan te sluiten.

Meer informatie

Meer weten over Actief klantbeheer? Ga naar https://hdn.nl/diensten/actief-beheer-ia-ix of neem contact op met Rob van Slooten, rvanslooten@hdn.nl.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content