Skip to Content

Generieke berichtschema’s HDN 19.1 gepubliceerd

Donderdag 19 december gaat de nieuwe major versie van de HDN Standaard live, de HDN 19.1. In aanloop naar deze livegang zijn vandaag (donderdag 26 september) de generieke berichtschema’s voor de aanbieders van hypotheken, kredieten en verzekeringen gepubliceerd. Deze schema’s zijn nu in de HDN Beheertool beschikbaar voor de aanbieders om op basis hiervan hun eigen berichtschema’s in te richten. Deze moeten uiterlijk 24 oktober ter review worden aangeboden aan HDN. Hieronder vind je nog eens de belangrijkste wijzigingen in de HDN Standaard 19.1:

Hier vind je een volledig overzicht van de specificaties voor de HDN 19.1. Neem voor meer informatie over de HDN Standaard contact op met Steve Bertens via info@hdn.nl of 030 – 767 10 18.

{Update 2 oktober 2019} Vandaag is er een nieuwe versie van het (AX-)bericht gepubliceerd, de 19.2. Dit in verband met een verkeerde inrichting van de optimalisatie Inkomensverklaring Ondernemer in de AX 19.1.

{Update 9 oktober 2019} Vandaag is er een nieuwe versie van het (AX-)bericht gepubliceerd, de 19.3. Dit in verband met een verkeerde inrichting van de generieke conditie op het veld DuurInMnd. Maatschappijen zijn verplicht om het nieuwe schema te baseren op de 19.3!

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content