Skip to Content

Inspirerende HDN Meet-up special edition 

hero image decor

Op donderdag 6 juni stond de jaarlijkse HDN Meet-up in het teken van 30 jaar HDN. Tijdens de extra feestelijke dag bij Ottenhome in Kortenhoef keken we met vakgenoten uit de hypotheeksector terug maar vooral ook vooruit. Want hoe kunnen we het samen nog beter en slimmer doen in de digitale communicatie tussen aanbieders en adviseurs. 

Op de Info Markt hoorde iedereen meer over actuele HDN onderwerpen: het nieuwe certificerings dashboard, de eIDAS verordening en digitale identificatie, de toekomst van brondata in het hypotheekproces, de vernieuwde HDN Procesindex, Actief klantbeheer en de Digitale Koopovereenkomst. Tijdens drie interactieve break-outsessies werd er dieper nagedacht over het Statusbericht van de toekomst, Brondata en Duurzaamheid en de HDN Standaard. De belangrijkste take-aways en foto’s vind je op onze site

Tijdens de middag was er volop ruimte om te netwerken met vakgenoten en gingen we het water op waar de kennis werd getest tijdens de slimste sloepentocht. De Meet-up Special Edition sloot af met een heerlijke BBQ. Op naar minstens nog 30 mooie HDN jaren!

After-movie

After-movie

Bekijk de aftermovie voor een impressie van de dag.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content