Skip to Content

Vanaf nu InterBank ook in Adviesbox

Sinds kort is het ook mogelijk om consumptief krediet van InterBank direct in Adviesbox aan te vragen via HDN. Daardoor kunnen gebruikers van Adviesbox veel makkelijker en sneller een kredietaanvraag invoeren en hun klanten tijdens een gesprek direct van een volledig financieel advies voorzien. Prettig voor adviseurs én consumenten.

HDN zet zich in om consumenten snel, veilig en voordelig te voorzien van hun hypotheek- en hypotheekgerelateerde producten, zoals kredieten en levensverzekeringsproducten. Dat doet HDN met haar berichtstandaarden en digitaal platform, waarvan vrijwel alle adviseurs en productaanbieders gebruik van maken. HDN heeft goed met InterBank en Adviesbox samengewerkt om hun kredietproces zo goed mogelijk in te richten. Hierdoor kunnen alle Adviesbox-gebruikers profiteren van de efficiency voordelen die het proces met InterBank biedt.

De voordelen:

  • Sneller en makkelijker een krediet aanvragen door integratie in Adviesbox
  • Ter plekke volledig financieel advies aan de consument bieden
  • Binnen een aantal minuten duidelijkheid voor de consument

Een consumptief krediet maakt woonwensen mede mogelijk
Door de aangescherpte wet- en regelgeving is het nog maar beperkt mogelijk de kosten van bijvoorbeeld een nieuwe keuken in de hypotheek mee te financieren. Ook blijven veel mensen na de verkoop van hun woning zitten met een restschuld. Bovendien wordt het steeds minder makkelijk woonwensen te realiseren met een tweede hypotheek. In al deze gevallen kan een consumptief krediet een goede oplossing zijn. In Adviesbox is het nu mogelijk om een aanvraag in te dienen voor een Woning Voordeel Financiering, een Doorlopend Krediet of een Persoonlijke Lening (alle drie beschikbaar in de provisielabels 1 en 2). Dankzij deze drie InterBank-producten kan een adviseur voor elke unieke, financiële situatie een oplossing bieden. En dat kan heel snel. Gemiddeld geeft InterBank binnen enkele minuten een reactie op een kredietaanvraag.

Goed om te weten!
Voor alle Adviesbox- gebruikers is er een werkinstructie voor aanvragen via HDN beschikbaar in Adviesbox.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content