Skip to Content

Inbiznis ontvangt HDN certificaat 2010

Inbiznis voldoet aan de certificeringseisen van HDN en heeft daarom het HDN certificeringskeurmerk van de vereniging HDN (Hypotheken Data Netwerk) ontvangen. Het HDN Keurmerk is het baken voor vertrouwd en efficiënt communiceren binnen het hypotheek offerteproces.

Jan Goedhart heeft het certificaat namens het bestuur van de vereniging HDN uitgereikt aan Hilma Broekveldt. De inbiznis intermediair office kent een efficiente procesgang en ontvangt veel van de hypotheekaanvragen via het HDN. Die aanvragen komen dan rechtstreeks binnen in de applicatie Vivaldi van FasterForward waarna enerzijds de medewerkers in Assen de aanvraag snel kunnen behandelen en anderzijds de intermediairs via track & tracé de voortgang online kunnen volgen.

In de bedrijfsprofilering laten gecertificeerde partijen met het HDN Certificeringsmerk zien dat het elektronisch berichtenverkeer met hen of middels hun software verloopt conform de HDN-standaarden.

De coöperatieve vereniging Hypotheken Data Netwerk (HDN) is in een initiatief van diverse hypotheek- en verzekeringsmaatschappijen met als doel te komen tot elektronische berichtenuitwisseling in de hypotheekadviesketen volgens uniforme standaarden. HDN staat voor een foutloze, snelle en automatische afhandeling van het hypothekenberichtenverkeer. Dit draagt in de gehele keten bij tot het verlagen van de bedrijfskosten, verminderen van de fysieke papierstromen, minimaliseren van de kans op fouten, vergroten van de afhandelsnelheid en het optimaal inzichtelijk maken van het gehele proces.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content