Skip to Content

DELA UitvaartPlan nu ook via HDN

Eindhoven, 24 november 2015

Coöperatie DELA realiseert vanaf 24 november aansluiting op het Hypotheken Data Netwerk (HDN) met haar uitvaartverzekering, het DELA UitvaartPlan. Daarmee komt DELA de wens van onafhankelijk financieel adviseurs tegemoet die uitvaartverzekeringen willen meenemen in hun totaaladvies.

DELA biedt als eerste haar uitvaartverzekering aan via het HDN platform. De aansluiting van het DELA UitvaartPlan creëert voor adviseurs een procesverbetering en –optimalisatie voor de aanvragen van uitvaartverzekeringen. Zowel het aanvraagproces als de medische acceptatie voor de uitvaartverzekering van DELA zijn hiermee volledig digitaal.

Onderdeel van elk totaaladvies
Armand Baas Becking, directeur Intermediair bij coöperatie DELA: ‘Wij geloven dat een uitvaartverzekering thuis hoort in elk totaaladvies. Door het aansluiten van het DELA UitvaartPlan op het HDN platform en haar standaard verwachten wij dat het voor adviseurs eenvoudiger wordt om de uitvaartverzekering mee te nemen in hun (totaal)advies’.

Binnen 24 uur de polis
Adviseurs kunnen vanuit Adviesbox en Findesk rechtstreeks aanvragen indienen voor het DELA UitvaartPlan. Finix volgt op korte termijn. De klant ontvangt vervolgens direct een e-mail met daarin de gezondheidsverklaring. Wanneer er geen medische bijzonderheden zijn, ontvangt de adviseur binnen 24 uur nadat wij de gezondheidsverklaring hebben ontvangen, de polis.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content