Skip to Content

De Hypothekers Associatie B.V. ontvangt HDN keurmerk

De Hypothekers Associatie B.V. voldoet aan de certificeringseisen van HDN en heeft daarom het HDN keurmerk van de vereniging HDN (Hypotheken Data Netwerk) ontvangen. Het HDN Keurmerk is het baken voor vertrouwd en efficiënt communiceren binnen het hypotheek offerteproces.

De Hypothekers Associatie is een groot ambassadeur van HDN, daarom biedt Jan Goedhart van HDN Beheer (links op de foto) naast het HDN Keurmerk en certificaat ook een taart aan Pieter van der Wal (directeur van De Hypothekers Associatie B.V. en tevens penningmeester HDN). “HDN stelt ons in staat efficiencywinsten te boeken in de interne organisatie”, aldus Van der Wal.”Wij doen onze hypotheek en levenverzekering offerteaanvragen daarom bij voorkeur via HDN”.

In de bedrijfsprofilering laten gecertificeerde partijen met het HDN Keurmerk zien dat het elektronisch berichtenverkeer met hen of middels hun software verloopt conform de HDN-standaarden.

De coöperatieve vereniging Hypotheken Data Netwerk (HDN) is in een initiatief van diverse hypotheek- en verzekeringsmaatschappijen met als doel te komen tot elektronische berichtenuitwisseling in de hypotheekadviesketen volgens uniforme standaarden. HDN staat voor een foutloze, snelle en automatische afhandeling van het hypothekenberichtenverkeer. Dit draagt in de gehele keten bij tot het verlagen van de bedrijfskosten, verminderen van de fysieke papierstromen, minimaliseren van de kans op fouten, vergroten van de afhandelsnelheid en het optimaal inzichtelijk maken van het gehele proces.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content