Skip to Content

20-jarig jubileum HDN

Dankzij HDN kan je vandaag de dag zorgeloos, veilig en snel aanvragen en acceptaties voor hypotheken, kredieten, spaar- en levenproducten uitwisselen met andere partijen in de financiële sector. HDN volgt de marktontwikkelingen op de voet, om ervoor te zorgen dat de dienstverlening van jouw organisatie zo optimaal mogelijk met gestandaardiseerde berichtuitwisseling ondersteund wordt.

En dat doen we in september alweer 20 jaar! Deze mijlpaal mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom heeft HDN alle betrokkenen van harte uitgenodigd zich aan te melden voor een plekje in één van de HDN Finance Run teams.

Via deze weg willen wij iedereen hartelijk danken voor de aanwezigheid op de Finance Run op vrijdag 12 september. Het was een zeer geslaagde dag waarmee we het 20 jarig jubileum goed hebben kunnen vieren!

Met maar liefst 5 teams liep HDN mee aan de Finance Run, waarmee we de grootste waren dit jaar! Als klap op de vuurpijl hadden we ook nog een HDN’er op het podium: Mirjam van Kooten van Hippoline liep de 5km in 26.59 minuten, gefeliciteerd! Het hoogst geëindigde HDN team was team 4, dat met een 4e plek helaas net naast een beker voor het winnende bedrijventeam van de 5km greep!

Uiteindelijk heeft iedereen die meeliep een prachtige prestatie neergezet: ondanks de warmte werden er super tijden gelopen! Hieronder zie je hier de HDN 20 jaar After Movie die door Broerz is geschoten.

Op naar de volgende 20 jaar!

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content