Skip to Content

Inkomensbepaling Loondienst genomineerd voor Gouden Lotus Award

Yeah! De Inkomensbepaling Loondienst is genomineerd voor de Gouden Lotus Awards voor meest innovatieve dienstverlening aan de consument. De Gouden Lotus Awards worden jaarlijks uitgereikt waarbij adviseurs bepalen wie de prestigieuze prijs moet winnen. Op dinsdag 28 mei tijdens de HypoVak worden de winnaars bekend gemaakt dus het blijft nog even spannend….

De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt, een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club, worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Financieel advieskantoren in Nederland brachten hun stem uit via het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Inmiddels zijn de stemmen geteld en de genomineerden per categorie bekendgemaakt. In de categorie meest innovatieve dienstverlening aan de consument is de Inkomensbepaling Loondienst een van de vier genomineerden.

Inkomensbepaling Loondienst
De Inkomensbepaling Loondienst is een nieuwe methode om het toetsinkomen te berekenen voor mensen in loondienst. De inkomensgegevens van de hypotheekaanvrager uit het UWV verzekeringsbericht vormen de bron waarmee het maximale inkomen wordt vastgesteld en waarmee het toetsinkomen wordt berekend. Door het hypotheekproces in te richten op basis van brondata (UWV Verzekeringsbericht) in plaats van een document (de werkgeversverklaring), besparen consument, adviseur en geldverstrekker veel tijd, kosten en moeite.

Binnen het samenwerkingsverband Handig! is de Inkomensbepaling Loondienst ontwikkeld. De groep bestaat uit HDN, ING, NHG, Florius, ABN AMRO, Rabobank, De Hypotheker en IG&H.

De Gouden Lotus Awards 2019 worden uitgereikt op dinsdag 28 mei tijdens het plenaire ochtendprogramma van HypoVak in NBC Nieuwegein.

Kijk voor meer informatie en alle genomineerden op de website van HypoVak

Meer informatie over Handig! of de Inkomensbepaling Loondienst vind je op onze site.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content