Skip to Content

Bouw nieuw HDN platform gestart

Tijdens de vakantieperiode heeft HDN niet stilgezeten. Na een succesvol opgeleverde proefopstelling (Proof of Concept) is gestart met de realisatie van het nieuwe HDN platform. In november zijn de bouwactiviteiten klaar, waarna de integratie- en validatietesten starten. Bij een positief resultaat van de testen wordt vanaf eind januari 2020 het nieuwe platform opengesteld voor een geselecteerde groep HDN gebruikers. Vanaf mei is het eerste instapmoment voor alle HDN leden en gebruikers.

Let op; om de betrouwbaarheid van het berichtenverkeer tijdens de migratie naar het nieuwe platform te kunnen garanderen, is het noodzakelijk dat alle HDN Enterprise gebruikers voor het einde van het jaar de HDN communicatiesoftware (HDN Enterprise 7.1) update uitgevoerd hebben. Degenen die dit betreft zijn hierover bericht.

Er zijn drie expertteams die input leveren aan de projectgroep. In november 2019 en maart 2020 vinden er informatiesessies plaats voor alle leden en gebruikers. Meer achtergronden vind je op deze site: www.hdn.nl/vernieuwingplatform

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond de vernieuwing van het HDN platform? Meld je dan aan voor onze nieuwsmail via het formulier onderaan deze pagina.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content