Skip to Content

HDN 25 jaar
De financiële keten verbonden

Reinier van der Heijden, directeur HDN

“25 jaar. Ik zou het wel weer even willen zijn. Volwassen en de wereld aan je voeten. Dat geldt dit jaar voor HDN. Samen met onze 54 leden (alle grote aanbieders van hypotheek- en hypotheekgerelateerde producten), alle financieel adviseurs evenals franchiseketens, serviceorganisaties en IT-leveranciers zorgen we al 25 jaar voor efficiëntie in de financiële dienstverlening. En met de vernieuwing van het platform staat de poort open naar een berg nieuwe mogelijkheden om die efficiency verder te vergroten.

Een kwart eeuw van hard werken heeft geresulteerd in een bloeiende vereniging. Met tomeloze inzet is veel bereikt en zijn enorm veel klanten geholpen met financiële producten die via het HDN zijn aangevraagd en afgesloten. Vandaag de dag kan de financiële keten eigenlijk nauwelijks zonder HDN. En dan denk ik niet alleen aan het platform maar ook aan de standaard voor digitale communicatie die we met elkaar hebben neergezet. Iets om trots op te zijn! Dat heeft zeker niet iedere branche zo goed voor elkaar.

Als iedereen dezelfde energie en betrokkenheid in de vereniging blijft steken, waarmee de afgelopen 25 jaar een succesvol HDN is gebouwd, weet ik zeker dat we nog veel meer consumenten de komende decennia sneller zekerheid kunnen bieden over de haalbaarheid van hun gewenste financiële product. En daar is het ons tenslotte allemaal om te doen.

In onze nieuwsmail en op de site kijken we de komende tijd met verschillende mensen terug op die 25 jaar HDN. Hoe zijn de vereniging, het platform en de standaard ontstaan en hoe is het ontwikkeld tot het HDN wat we nu kennen? Ontzettend waardevol en leuk om te doen want, zoals Godfried Bomans ooit schreef: “De geschiedenis is het heden, gezien door de toekomst”.”

Reinier


Reinier van der Heijden in HDN oprichtingsjaar 1994

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content