Skip to Content

Even voorstellen: Wouter Severs

Nieuw  bij HDN
Om alle plannen van HDN te kunnen realiseren, breiden we het team uit met tester Wouter Severs. We vroegen hem zich kort even voor te stellen.

Het kan gek lopen. Food&Business studeren en vervolgens aan de slag gaan bij HDN als tester. Wouter doet het gewoon. En daar zijn we blij mee. Maar hoe is dat zo gekomen?
Na mijn studie Food & Business startte ik bij kaasfabriek Royal-A-Ware als product manager. Vervolgens vroeg het bedrijf mij te helpen bij het opstarten van een fabriek voor het maken van tapas (die bakjes die je in de supermarkt ziet met kaas, worst, guacamole etc.). Om alle processen goed op elkaar te laten aansluiten en te automatiseren werd een ERP systeem aangeschaft. Na de implementatie werd ik door de implementatiepartner van het softwarepakket gevraagd om bij hen consultant te worden. Die uitdaging heb ik aangenomen en na twee leerzame jaren heb ik besloten mij horizon weer verder te verbreden. Als trainee heb ik eerst fundamentele IT kennis opgedaan waarbij het testen van nieuw ontwikkelde applicaties mij het meest interesseerde. Zodoende werk ik nu als tester bij HDN. En het bevalt goed!

Wat vind je van HDN nu je er een aantal weken werkt?
Ik vind het tot nu toe heel leuk om bij HDN te werken. De organisatie is relatief klein maar werkt aan grote projecten. Na de vakantieperiode komen er steeds meer mensen naar kantoor en wordt het steeds drukker. Daar hou ik wel van. Waar ik als consultant veel individualistisch aan het werk was, zit ik nu echt in een team en werken we samen aan nieuwe toepassingen en applicaties. Dat spreekt mij aan. Zo ben ik nu bezig met usermanagement binnen de contactpersonenmodule. Hierin wordt geregeld wie waar toegang voor heeft en wie welke rechten heeft in welke applicatie etc. Een mooi project om je in vast te bijten.

In het kort

Naam: Wouter Severs
Leeftijd: 31 jaar
Woont: in Veenendaal samen met mijn broer en ik heb een vriendin in Brazilië
Typisch Wouter: altijd vrolijk, een aanpakker en ik hou van nieuwe dingen leren (in mijn werk maar ook privé)
Vrijetijdsbesteding: ik sport veel. Alle sporten vind ik leuk. Ik fitness en ik word vooral blij van vechtsporten zoals Braziliaanse Jiu Jitsu
Wil ooit nog eens: eigenlijk ben ik niet het type dat dingen op een bucket-list zet. Als ik iets graag wil, dan probeer ik het direct te realiseren.

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content