Skip to Content

Even voorstellen: Vera de Joode

Sinds 1 november heeft officemanager Vera de Joode het stokje overgenomen van Liesbeth Alofs.  Zij stelt zich kort even voor.

Tijd voor wat nieuws
“Soms is het tijd voor verandering. Dat dacht ik eind 2018 na 10 jaar werken als secretaresse bij de Federatie van Beroepsorganisaties in de Zorg. Al snel vond ik een baan als HR-medewerker/management assistent bij een bedrijf in de buurt, dat hefbruggen maakt voor garages; Autec-VLT Automotive Equipment. Echt wat anders dus. Maar koud begonnen viel het besluit dat het bedrijf zich ging opsplitsen. Daar wilde ik niet in mee en op dat moment viel mijn oog op de advertentie van HDN. De tekst maakte mij nieuwsgierig. Ik heb net mijn HBO opleiding Management, Economie en Recht afgerond en ik dacht dat ik daar bij HDN zeker wat mee kon. Tijdens het gesprek werd meer duidelijk wat de functie van officemanager inhoudt en vooral door de financiële kant van de functie werd ik echt enthousiast.

Korte lijnen
Leuk om weer bij een vereniging te werken en kennis te maken met een nieuwe branche. Ik ben natuurlijk nog maar net gestart maar het valt me op dat iedereen hier met veel ambitie aan het werk is. Zaken kunnen, als dat nodig is, snel geregeld worden en de lijnen zijn kort. Dat vind ik prettig. Ik hoop met mijn achtergrond en werkervaring een nuttige bijdrage te kunnen leveren aan de professionaliteit van HDN en we mailen, bellen of zien elkaar de komende tijd vast en zeker.”

In het kort

Naam: Vera de Joode
Leeftijd: 37 jaar
Woont: in Lopik bij echtgenoot Ron en kinderen Douwe (8 jaar) en Siebe (7 jaar)
Typisch Vera: Met een beetje humor en vriendelijkheid is het leven een stuk leuker!
Vrijetijdsbesteding: Uitgebreid koken met wisselend succes
Wil ooit nog eens: Met het hele gezin op wereldreis

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content