Skip to Content

Even voorstellen: Testspecialist Jasper Bolsenbroek

Deze maand is Jasper Bolsenbroek begonnen als Testspecialist. We vroegen hem zich kort voor te stellen.

Meer dan testen
Ik hou me al jaren bezig met het testen van systemen en de coördinatie van het testen. Dit heb ik binnen verschillende branches gedaan; het bankwezen, semi-overheid, cosmetica en industrie. Juist die verschillende aspecten van het testen vind ik interessant; het inhoudelijk bezig zijn met het testen en het organiseren en coördineren van het proces rondom het testen. Ik kijk dus niet alleen of iets werkt zoals bedoeld maar ik let ook op de manier waarop het testen verloopt. Alleen als je de test goed inricht kun je op een gedegen manier bepalen of de software kwalitatief hoogstaand is. Hoe ga je bijvoorbeeld om met bevindingen, wanneer betrek je de business in het proces van testen of hoe verloopt de communicatie met de projectleider.

Samen naar een kwalitatief hoogstaand vernieuwd HDN platform
HDN zocht een vervanger van hun tester. Iemand met de technische skills maar ook iemand met kennis over de inrichting van testen. Door die combinatie zijn HDN en ik denk ik een goede match. Wat ik vooral prettig vind in het werken bij HDN is de open cultuur en de directe lijnen. Mensen staan open voor nieuwe ideeën en willen vooruit. Gaaf als we binnen de gestelde termijnen de kwaliteit kunnen bereiken die we met zijn allen voor ogen hebben voor het vernieuwde HDN platform. En dat op een manier waar alle partijen tevreden op terugkijken.

In het kort

Naam: Jasper Bolsenbroek
Leeftijd: 32 jaar
Woont: in Zandvoort
Typisch Jasper: Ik ben open, eerlijk, pragmatisch en ik sta positief tegenover de mensen om mijn heen.
Vrijetijdsbesteding: Multi-instrumentalist (ik speel o.a. handpan, accordeon, piano, gitaar), dansen vind ik leuk en naast mijn werk als testspecialist heb ik een praktijk in hypnotherapie.
Wil ooit nog eens: Goed genoeg instrumenten bespelen zodat ik kan invallen bij een professioneel optreden

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content