Skip to Content

Even voorstellen: Satish Kanhai

Nieuw  bij HDN
In augustus is hij bij HDN gestart in de nieuwe functie van releasemanager. Sommigen hebben zijn naam dan ook misschien al voorbij zien komen in de communicatie rond updates van het HDN platform. Graag stellen we Satish hieronder kort aan je voor.

Wat deed je voor werk voordat je bij HDN bent gestart?
Lange tijd heb ik testwerk gedaan voor verschillende organisaties, waaronder Woningnet en Van Lanschot. Vanuit het testwerk ben ik in het releasemanagement terechtgekomen en mijn laatste opdracht was bij de Rabobank. Ontzettend leuk werk maar ik wilde graag in dienst bij een organisatie en niet meer als gedetacheerde aan de slag. En toen kwam de vacature van HDN voorbij.

Hoe beviel het werken op afstand het afgelopen jaar?
Thuiswerken vond ik lastig. Vooral toen ik tijdens Corona begon aan een nieuwe opdracht. Ik was daar nooit op kantoor geweest en dat maakte het toch moeilijker om het project goed van de grond te tillen en samen te werken. Gelukkig werken we bij HDN gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor. Wat mij betreft ideaal.

Wat valt je als nieuweling op bij HDN?
Het is leuk. Gezellig. Klein. En dat vind ik een pluspunt. Zo kun je iedereen echt leren kennen. Ik vind HDN een bijzondere organisatie. De technologie die wordt gebruikt is misschien niet zo speciaal als wel de manier waarop we het gebruiken. Er is geen tweede partij in Nederland die dit doet.

Wat ga je precies doen bij HDN?
Ik ga het change en releaseproces in kaart brengen en uitrollen. Belangrijk dat releases die naar productie gaan goed worden begeleid. Dat betekent dus ook duidelijk plannen en alles rondom het HDN platform goed communiceren. De eerste releases heb ik al mogen begeleiden en we werken aan een tool waarmee gebruikers makkelijk kunnen aangeven wie bij hun organisatie de juiste contactpersonen zijn op welk gebied.

Satish in het kort

Naam: Satish Kanhai
Leeftijd: 44 jaar
Woont: in Utrecht met mijn zoon (13 jaar) en dochter (11 jaar)
Vrijetijdsbesteding: Trainen, joggen, BBQ’en met familie en vrienden en als het weer mag naar festivals gaan.
Wil ooit nog eens: Graag wil ik weer gaan reizen!

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content