Skip to Content

Even voorstellen: Romano Denneboom

hero image decor

Nieuw bij HDN

Hij is al even aan de slag voor HDN dus je bent hem misschien al eens tegengekomen: Romano Denneboom. Hij is functioneel applicatie expert en werkt bij HDN met name aan de jaarlijkse certificering.

Van servicedesk medewerker tot IT specialist
“Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik zes jaar bij Syntrus Achmea gewerkt. En dan specifiek bij de hypotheektak van het bedrijf; Syntrus. Ik ben daar begonnen als servicedesk medewerker. Daarna werd ik hypotheekacceptant waarna ik als praktijkdeskundige ging meewerken aan een groot IT project. Ik was betrokken bij het omzetten van wensen vanuit de business en het beoordelen van de technische oplossingen die werden gebouwd. De implementatie van het systeem heb ik vervolgens begeleid en ik heb toen de overstap gemaakt naar het functioneel beheer. Naast mijn werk heb ik vervolgens een opleiding gedaan waarna ik via Ronald van der Have in contact ben gekomen met HDN.”

Afwisseling
“Inmiddels ben ik sinds 1 augustus 2022 in dienst bij Davinci en werk ik voor HDN en de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie). Twee opdrachtgevers heeft voor- en nadelen. Aan de ene kant is het fijn om op veel verschillende fronten werkzaam te zijn en zo veel afwisseling te hebben in mijn werk. Aan de andere kant kan het soms lastig zijn om alles te plannen wanneer er veel zaken tegelijkertijd spelen. Wat ik prettig vind is dat ik nu de kans krijg te ervaren welk werk mij het beste ligt en wat ik het leukste vind om te doen.”

Contact met de mensen waar je het voor doet
“Bij HDN werk ik met name aan de jaarlijkse certificering. Bij de certificering wordt gecontroleerd of aan de ketenafspraken wordt voldaan. Samen met de leden bepalen we in de werkgroep Certificeren op welke onderwerpen gecertificeerd gaat worden en hoe dit in de certificeringsdashboards wordt opgenomen. Ook wordt de werkgroep geconsulteerd wanneer er discussiepunten uit de certificeringen komen en de werkgroep agendeert de punten wanneer nodig bij de werkgroepen Standaard. Ik ben verantwoordelijk voor de werkgroep en heb dus contact met de leden om te zorgen dat de certificering goed loopt. Dat contact met de mensen waar je het allemaal voor doet, vind ik leuk.”

Romano in het kort

Naam:Romano Denneboom
Leeftijd:31 jaar
Woont:in Assendelft (kom uit Krommenie) met mijn vriendin en kind (5 maanden)
Typisch Romano:ongeduldig, nuchter, doorpakken
Vrijetijdsbesteding:ik ben een sportfanaat. Ik tennis, ga twee keer in de week naar voetbaltrainen en speel op zaterdag wedstrijden. Daarnaast ga ik zo’n 3x per week naar de sportschool. En ik ga graag stappen met vrienden.
Wil ooit nog eens:ik ben op vakantie geweest naar Bali. Nu lijkt het me mooi om een keer naar Zuid-Amerika te gaan.
image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content