Skip to Content

Even voorstellen: Rob van Slooten

Nieuw  bij HDN
Om alle plannen van HDN te kunnen realiseren, breiden we het team uit met accountmanager Rob van Slooten. We vroegen hem zich kort even voor te stellen.

Van adviseur tot accountmanager
“Ik heb als hypotheekadviseur en financieel planner gewerkt, onder andere bij de Rabobank. Daarna ben ik 11 jaar werkzaam geweest bij Delta Lloyd in verschillende functies; van financieel planner tot senior accountmanager Leven Particulier & Bank.

Hypotheken rode draad
De financiële dienstverlening spreekt me erg aan en hypotheken zijn de rode draad in mijn carrière. Daarbij heb ik affiniteit met software engineering. Bij HDN komt dit samen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om de dienstverlening van HDN voor haar leden en gebruikers te optimaliseren. Er wordt gewerkt aan een nieuw platform waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen. Samen met vertegenwoordigers uit de hele financiële keten toepassingen realiseren waar duizenden mensen dagelijks gebruik van maken. Dat betekent werk doen met impact.

Goede samenwerking
Met mijn achtergrond, werkervaring en mijn dienstverlenende en klantgerichte instelling, wil ik de relaties van HDN en mijn collega’s zo goed mogelijk van dienst zijn. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met mijn collega’s en iedereen die aan HDN verbonden is!”

In het kort

Naam: Rob van Slooten
Leeftijd: 46 jaar
Woont: in Beverwijk met Marjolein en onze drie kinderen
Typisch Rob: energiek, empathisch, commercieel en overtuigend
Vrijetijdsbesteding: reizen, lekker uit-eten, familie/vrienden, Netflix, eropuit met het hele gezien en sporten (squashen, tennis, windsurfen, duiken en voor dit jaar staat kitesurfen op de planning)
Wil ooit nog eens: een mooie lange reis maken met de kinderen naar Zuid-Afrika

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content