Skip to Content

Even voorstellen: Remco Beverdam

hero image decor

Nieuw bij HDN

Een nieuw gezicht bij HDN is Remco Beverdam. Hij werkt aan de Standaard en houdt zich bezig met het certificeren van alle leden en gebruikers. Graag stellen we Remco hieronder kort aan je voor. 

Oud werkgroeplid
“Voor ik als consultant bij Davinci/Conclusion begon heb ik onder andere gewerkt bij Topicus waar ik mij bezighield met de adviessoftware Findesk. Zij hebben alle maatschappijen ingebouwd en op zo’n werkplek kom je natuurlijk in aanraking met HDN. Als er bijvoorbeeld een nieuwe release van HDN uitkwam, keek ik wat dat betekende voor het pakket en hoe we dat moesten inbouwen. Naast het uitwerken zat hier ook een deel communicatie voor klanten en maatschappijen bij. Op deze manier kreeg ik een goede indruk van de hypotheekmarkt. Ik zat ook in een aantal HDN werkgroepen. Dat is prettig want als je dan in de praktijk tegen zaken aanliep, kon je dat in de werkgroep bespreken en verbeteren. Je weet door in de werkgroep te zitten wat er wel speelt en wat er wel en niet werkt. Je doet het echt samen. Natuurlijk moet je zaken op 1 manier oplossen; je bent wel samen tot de conclusie gekomen welke ene manier het beste is.. ” 

Op reis…
“Ik heb best lang bij Topicus/Findesk gewerkt en dan heb je alles wel een keer gedaan. Ik wilde graag op wereldreis en samen met mijn vriend hebben we in januari 2020 ons huis verkocht en we zouden in mei weggaan. Corona gooide alleen roet in het eten. Dan sta je toch wel even te kijken. We hebben toen maar een camper gekocht en zijn door Europa getrokken. Zover als dat ging. We hebben bijvoorbeeld lang “vast” gezeten op Sicilië. Overigens geen straf, want het is daar heerlijk in de winter. In 2021 waren we terug in Nederland en heb ik kort Accelerate gewerkt waarna we in oktober dan toch echt op wereldreis zijn gegaan naar (Midden-)Amerika, Colombia, een stuk Europa en vervolgens naar Azië. Een geweldige reis!”

Impact maken

“Na de reis heb ik bij Yellowtail gesolliciteerd en inmiddels werk ik bij Davinci als consultant. Ik hou van nieuwe dingen ontwikkelen en werken binnen een team. Dat komt bij HDN helemaal goed. Ik werk aan de HDN Standaard en certificeren. Wel grappig dat ik nu aan mijn eigen voorstel werk, dat ik in de werkgroep vanuit Findesk heb ingebracht. Wat ik vooral leuk vind aan HDN is dat je impact maakt met wat je doet. Het gaat echt ergens over. Je zit letterlijk midden in de markt. Alles loopt via HDN, het centrale knooppunt voor de hypotheekmarkt, die altijd in ontwikkeling is. Ik vind het leuk om bij deze ontwikkelingen betrokken te zijn en te werken aan oplossingen die ertoe doen.”

Remco in het kort

Naam:Remco Beverdam
Leeftijd:36 jaar
Woont:in Zwolle samen met mijn vriend en we zoeken nog een kat
Typisch Remco:Precies, in voor gezelligheid, altijd willen verbeteren
Vrijetijdsbesteding:Ik hou van reizen, wandelen, fietsen, even de stad in, het huis automatiseren zodat je alles met de telefoon kunnen aansturen.
Wil ooit nog eens:Een nieuwe wereldreis maken naar het zuidelijk halfrond.
image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content