Skip to Content

Even voorstellen: Projectmanager Ronald van der Have

Nieuw  bij HDN
Ronald is actief voor HDN als projectmanager. Omdat het leuk is te weten met wie je te maken hebt als je met HDN contact hebt, vroegen we hem zich kort voor te stellen.

Hypotheken business
Na een studie aan de HES in Rotterdam ben ik in 2004 bij hypotheekservicer Quion gestart als kredietacceptant en heb daar mijn eerste ervaringen opgedaan in de hypotheken business. Ik heb daar veel verschillende rollen gehad zoals Product Manager, Business Consultant, Project Manager en Accountmanager. De rode draad daarbij is dat ik continu actief ben geweest op het snijvlak van Commercie, Operations en IT. In 2018 heb ik de overstap gemaakt naar Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM, onderdeel van de Blauwtrust Groep, waar Quion en De Hypotheker ook onderdeel van uitmaken). Als Portfolio Manager was ik daar verantwoordelijk voor het label Robuust Hypotheken, een van de labels van DMPM die we in 2018 in de markt hebben gezet.

Verhuisd van huis en baan
Net voor de coronacrisis heb ik met mijn vrouw besloten om een binnenlands “ik vertrek” avontuur aan te gaan en te verhuizen van de Randstad naar Vriezenveen, waar een deel van onze familie woont. Met het vertrek naar het oosten van het land ben ik ook van baan gewisseld en aan de slag gegaan bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SAREF). Ik was daar als Product Owner verantwoordelijk voor de labels Syntrus, Attens en Tellius. Na afronding van een onderzoek naar de toekomstige inrichting van deze labels en de opstart van de realisatiefase hiervan kwam de logische vraag wat de volgende uitdaging ging worden. Die volgende uitdaging heb ik gevonden bij Davinci Consulting en HDN.

Zin in HDN
De hypotheekmarkt is en blijft voor mij zeer waarschijnlijk een heel interessante markt om actief in te zijn. Toen we verhuisden was de vraag in welke vorm ik in de markt verder zou gaan. Door Corona is thuiswerken heel normaal geworden en ook op afstand blijkt het allemaal prima te gaan. Uiteraard heb ik veel zin om bij DaVinci/HDN aan de slag te gaan. Ik zal voornamelijk werkzaamheden rondom IBL & Brondata gaan oppakken, maar om HDN goed te leren kennen zal ik ook deelnemen in trajecten rondom certificering en het beheer van de standaard. Ik kijk er vooral naar uit om samen met alle ketenpartijen in de markt de processen rondom brondata in de verschillende processen echt structureel te gaan te verbeteren.

Ronald in het kort

Naam: Ronald van der Have
Leeftijd: 39 jaar
Thuis: Woont in Vriezeveen met Ellen en twee kinderen Evi en Lucas (10 en 5 jaar)
Typisch Ronald: Enthousiast, pro-actief, vasthoudend, samenwerkings- en inhoudsgericht.
Vrijetijdsbesteding: Was actief voetballer. Tot kruisbanden scheurden. Nu vooral hardlopen (al een paar keer de marathon van Rotterdam gedaan). Maar ook wielrennen en 35+ voetbal.
Wil ooit nog eens: Geen enorm lange en exotische bucketlist, maar ik probeer simpelweg vooral die dingen te doen die me plezier en energie geven. Zowel zakelijk als privé.

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content