Skip to Content

Even voorstellen: Projectmanager Loek Heijmans

Nieuw  bij HDN
Ook deze maand hebben we weer een nieuwe collega mogen verwelkomen bij HDN; Loek Heijmans. Graag stellen hem kort aan je voor.

Wat deed je voor werk voordat je bij HDN bent gestart?
Al sinds mijn afgeronde studie HEAO Economie en Recht ben ik werkzaam in de financiële sector. Begonnen als trainee bij ING, ben ik doorgestroomd naar Bouwfonds Hypotheken. Later werd dit ABN AMRO Hypotheken Groep. Ook ben ik werkzaam geweest bij NIBC in het woondomein. Ik focuste mij op het bedenken van nieuwe producten, het R&D gedeelte. Later verschoof dit steeds meer de IT-kant. Dus waar ik eerst vooral bezig was aan de creatieve ontwikkelkant, ging ik me daarna vooral richten op het technisch mogelijk maken van de ideeën. Bij Rabobank was ik IT-lead op het woondomein waarbij ik de nieuwe concepten vertaalde naar werkbare IT-oplossingen. Het Rabo Hypotheek Dossier is daar een voorbeeld van.

Maar waarom bij de banken vertrokken en bij HDN gestart?
Een bureau nam contact met mij op of ik interesse had in een functie bij Davinci. Daar ben ik toch over gaan nadenken. Het kriebelde eigenlijk wel. Na een paar gesprekken was het beklonken. Ik werk nu aan meerdere trajecten waaronder één bij HDN dat is gericht op de HDN-beheertool. Wat doet het, sluit dit aan bij de wensen en behoeften en wat kan er anders/beter?

Hoe beviel het thuiswerken afgelopen jaar?
Het viel niet mee om bij een ander bedrijf te starten in de thuiswerkperiode. Collega’s leren kennen en je weg vinden is lastiger via Teams meetings. Ik ben een type dat het prettig vindt om mensen die op kantoor zijn, even aan te schieten. Dat was er tijdens de verplichte thuiswerkperiode helemaal niet bij natuurlijk. Ik ga nu twee keer per week naar kantoor en dat is al een verbetering.

Loek in het kort

Naam: Loek Heijmans
Leeftijd: 52 jaar
Woont: In Tilburg
Thuis: Getrouwd en heb drie zoons van 19 jaar, 17 jaar en 14 jaar
Typisch Loek: Wat ik anderen wel hoor zeggen is dat ik creatief ben en een doorzetter
Vrijetijdsbesteding: Vroeger heb ik fanatiek aan judo gedaan (ooit NK gewonnen bij de jeugd). Later ben ik een vorm van karate gaan doen. Nu doe ik 1 à 2 x per week Krav Maga. Daarnaast boks ik af en toe en ben ik voetbaltrainer van het team van mijn zoon.
Wil ooit nog eens: Ik zou nog wel eens een tweede huis willen kopen. Ergens in Europa, of misschien in Suriname.

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content