Skip to Content

Even voorstellen: Programmamanager Ronald Veld

Deze maand is Ronald Veld begonnen als Programmamanager. We vroegen hem zich kort voor te stellen.

Verschillende partijen bij elkaar brengen
“Ik heb lang voor ABN AMRO gewerkt. Van private Banker tot regiodirecteur en programmamanager Klantbelang centraal. Na 20 jaar voor dé bank actief te zijn geweest, ben ik in 2017 voor mijzelf begonnen. Mijn laatste opdracht als programmamanager Aflossingsvrije Hypotheken was bij de Nederlandse Vereniging van Banken. Dit hebben we samen met een grote groep stakeholders en leden opgepakt. Binnen het programma is onder andere de landelijke campagne Word ook Aflossingsblij gelanceerd. Toen ik werd benaderd voor een opdracht bij HDN was ik direct enthousiast. HDN is, net als de NVB, een vereniging met een complex stakeholdersveld. Het samen met al die verschillende ketenpartijen komen tot oplossingen die het voor de eindklant beter maken, spreekt mij aan.

Sneller brondata ontsluiten
Ik ga me bij HDN inzetten om het ontsluiten van brondata te versnellen. Denk aan het ontsluiten van de gegevens uit Mijn Pensioen Overzicht. We willen vanuit de pilot zo snel mogelijk live voor alle partijen. Maar ook ga ik me inzetten om nog meer mensen gebruik te laten maken van al ontwikkelde diensten die het leven van de consument/adviseur/aanbieder beter maken. Denk bijvoorbeeld aan de Inkomensbepaling Loondienst. Of het samen met gebruikers verder optimaliseren van de dienstverlening rond IBL. Gaaf als we straks met elkaar het gebruik van brondata echt hebben weten te versnellen. En dat er nog veel meer bronnen binnen de keten digitaal beschikbaar zijn.”

In het kort

Naam: Ronald Veld
Leeftijd: 51 jaar
Woont: In Rosmalen met Rowena, en Jesse (13), Morris (15 jaar) en Fenne (17 jaar).
Typisch Ronald: Bourgondiër (als Zuid Limburger die nu in Brabant woont), een zuiderling met de Rotterdamse mentaliteit, doorpakker en harde werker waarbij de menselijke maat voorop staat.
Motto: Alleen ga je snel maar samen kom je verder.
Vrijetijdsbesteding: Ik hou van het ‘goede leven’, lekker eten, veel reizen, naar Fortuna Sittard kijken en met mijn kinderen op pad voor hun sport.
Wil ooit nog eens: Een grote droom is om nog een keer met mijn kinderen af te dalen in de Grand Canyon Arizona, daar te overnachten en dan de volgende dag weer omhoog te lopen.

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content