Skip to Content

Even voorstellen: Peter de Raadt

Nieuw bij HDN
Om alle plannen van HDN te kunnen realiseren, breiden we het team uit met Peter de Raadt. We vroegen hem zich kort even voor te stellen.

Met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk resultaat
“Sinds 1992 werk ik met hypotheken. Van zelf advies geven bij ABN AMRO en De Hypotheker tot teamleider Adviessystemen en Regiomanager bij De Hypothekers Associatie. In 2014 ben ik gestart bij Davinci en heb ik mij onder andere beziggehouden met de onderwerpen security en compliance. Zo heb ik voor Skydoo SOC2 geïmplementeerd en dat doe ik nu ook voor stichting ECH (Elektronische Communicatie Hypotheken).

Ik hou van structuur en structuur aanbrengen. Ik wil dingen makkelijk kunnen terugvinden om met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk resultaat te behalen. Als zaken vaker voorkomen bedenk ik er een handig proces voor zodat het de keren daarna veel efficiënter gaat. Het aanbrengen van structuur en het borgen van processen komt goed van pas bij het implementeren van SOC2 . Als het proces zo veel als mogelijk is geoptimaliseerd, dan hou je namelijk tijd over om leuke dingen te doen, zoals nieuwe ideeën uitwerken en implementeren. Dingen die er echt toe doen.”

Thuis bij HDN
“In 1998 leerde ik HDN al kennen toen ik namens De Hypothekers Associatie deelnam aan de Werkgroep Standaard. Nu ga ik via Davinci voor HDN aan de slag. Ik ken veel mensen van het HDN team en uit de branche. Ik begeleid de Werkgroep Security en Compliance. Deze groep geeft gevraagd en ongevraagd advies over compliance zaken zoals risk management, IT security, privacy en assurance. Daarnaast is het idee dat ik mijn SOC2 expertise ga inzetten voor HDN. Ik heb er enorm veel zin in.”

In het kort

Naam: Peter de Raadt
Leeftijd: 52 jaar
Woont: Utrecht
Typisch Peter: Altijd positief
Vrijetijdsbesteding: Theaterbezoek en verre reizen maken
Wil ooit nog eens: Hm. Lastig. Als ik iets wil doen, dan probeer ik dat te gaan doen en wacht er niet mee tot ik met pensioen ben. Daarom heb ik het meeste wat ik ooit wilde doen, inmiddels al gedaan. Wat me nog wel eens mooi lijkt, is het zien van de ijsschotsen op de Noord- of Zuidpool.

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content