Skip to Content

Even voorstellen: Nol Florie

Nieuw bij HDN
Om alle plannen van HDN te kunnen realiseren, breiden we het team uit met project manager Nol Florie. We vroegen hem zich kort even voor te stellen.

Nieuwe diensten in de markt zetten
“Vernieuwing is de rode draad in mijn carrière. Op een of andere manier ben ik altijd bezig om te kijken of processen beter kunnen, met name op de scheidslijn Business en IT. En vooral bekeken vanuit de klant. Als IT’er, programmeur en analist, ben ik ooit begonnen. Ook heb ik consultancy werk gedaan en uiteindelijk ben ik bij Aegon terechtgekomen. Daar werkte ik nauw samen met de marketingafdeling en hebben we voor die tijd creatieve innovatieve diensten ontwikkeld. Daarna ben ik bij Ziggo en BCC gaan werken. Ook daar ben ik altijd betrokken geweest bij het ontwikkelen en in de markt zetten van nieuwe services. Iets wat ik bij HDN ook projectmatig zal gaan doen.

Consumenten helpen
Mijn drive is het leven van consumenten makkelijker maken. Waar zit je als consument nu op te wachten? En op dat vlak is er binnen de financiële dienstverlening volgens mij nog veel te winnen. Bij HDN kan ik hier mijn steentje aan bijdragen. Samen met alle grote aanbieders van hypotheek- en hypotheek gerelateerde producten, financieel adviseurs, serviceorganisaties en IT-leveranciers zitten we aan tafel en bedenken we nieuwe oplossingen om het voor de klant beter te maken. Ik heb inmiddels ook kennisgemaakt met mijn collega’s van HDN en ik kijk uit naar de samenwerking met deze professionele club.”

In het kort

Naam: Nol Florie
Leeftijd: 61 jaar (maar leeftijd zit tussen je oren ????)
Woont: In IJsselstein met Patricia. Wij genieten graag met en van ons gezin. Dochter Manon met partner Wilko met hun kinderen Roos (4) en Floortje (2). Dochter Kimberley met partner Jurre en hun dochter Merel van 5 maanden. Ze wonen op fietsafstand, waardoor wij vaak samen veel lol hebben.
Typisch Nol: Kijk eerst de kat uit de boom om vervolgens met veel passie en plezier anderen verder te helpen. Altijd op zoek naar innovatie en organiseren van activiteiten om lol te beleven.
Vrijetijdsbesteding: Op de racefiets toertochtjes maken. Maar ook wekelijks met een groepje “oud”-handballers anderhalf uur sporten. Sinds kort op Texel in de duinen een plekje om te chillen. En s ’winters minimaal een weekje op de ski. Af en toe een biertje brouwen of in een onderwerp duiken met als resultaat een Bluepaper voor Shopping Tomorrow.
Wil ooit nog eens: Ooit telt voor mij niet. Ik leef liever in het nu! En geniet zoveel mogelijk met het gezin en vrienden met wat nu mogelijk is. Wensenlijstje heb ik natuurlijk wel. Een herhaalbezoek samen met Patricia aan Australië en dit keer inclusief Nieuw Zeeland! Zeilend naar de Caribbean en dolen op de Nordic.

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content