Skip to Content

Even voorstellen: Mathijs Millenaar

Nieuw  bij HDN
Een jonge aanwinst in het HDN Team is Mathijs Millenaar. Graag stellen we onze nieuwe consultant kort aan je voor.

Wat deed je voor werk voordat je bij HDN bent gestart?
Dit is mijn eerste baan na mijn studie! Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, Filosofie en Finance (faculteit Economie en Business). Vervolgens werd ik vooral gescout voor de functie van controller, maar daar ligt mijn interesse niet. Ik was tijdens mijn studie eigenlijk altijd bezig met coderen. Ik vond puzzelen met computers het leukst. Daarom heb ik mij gemeld bij Smart Data People. Zij spijkeren mensen met kwantitatieve achtergrond bij op computerskills. En zo ben ik ook via Davinci Consulting bij HDN terechtgekomen.

Hoe beviel het thuiswerken op afstand het afgelopen jaar?
Ik vond de lock-down wel heavy. Geen festivals pakken, niet op vakantie. Dat heb ik wel gemist. Gelukkig komt het nu wel weer op gang en komt er wat actie. Én kan ik starten met deze job.  

Wat valt je als nieuweling op bij HDN?
De spontaniteit en levendigheid valt me op. De mensen gaan makkelijk met elkaar om. Ik ben nu nog bezig om iedereen te leren kennen maar ik vind het leuk te merken dat ik met veel mensen wel raakvlak heb. Bijvoorbeeld een gedeelde hobby of interesse.  

Wat ga je precies doen bij HDN?
HDN heeft een berg aan data en er zijn allerlei vragen of we specifieke informatie daaruit kunnen halen. Aan mij de taak dat uit te zoeken en die gegevens op te leveren. Daar verdiep ik me nu voornamelijk in. 

Mathijs in het kort

Naam: Mathijs Millenaar
Leeftijd: 26 jaar
Woont: in een studiocomplex in Tilburg
Vrijetijdsbesteding: Naar de sportschool, gamen en lezen. Met name geschiedenis vind ik leuk. Dan lees je wat mensen vroeger dachten en doorzie je hoe dingen zijn gebeurd. Je ziet in dezelfde periodes vaak dezelfde gedachten. 
Wil ooit nog eens: Daar ben ik niet zo mee bezig. Ik vind het belangrijk dat ik dingen kan blijven doen waar ik interesse in heb. Dus niet dingen doen omdat het moet maar omdat ik het wil.  

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content