Skip to Content

Even voorstellen: Mary-Lou Holla

Nieuw  bij HDN
In juni is Mary-Lou Holla gestart bij HDN als Product Owner van de HDN Standaard. Omdat het leuk is te weten wie er allemaal voor HDN werken vroegen we Mary-Lou zich kort voor te stellen.

Van hypotheekacceptant tot Product Owner Standaard
Ik ben begonnen als hypotheekacceptant. Eerst bij de Postbank, toen Directbank, Quion en bij Adaxio (nu Ingage). Van acceptant werd ik teamleider en in die periode heb ik een nog bijna volledig papieren straat naar digitaal meegemaakt. Nadat wij samen met Ohpen Close Midoffice Hypotheken hadden neergezet heb ik voorzichtig de eerste stap naar IT gemaakt en ben ik vooral bezig geweest met het vertalen van de wensen vanuit het proces naar technische oplossingen. Dat beviel zo goed dat ik uiteindelijk de stap heb gemaakt naar Product Owner voor zowel de midoffice als backoffice. Tot ik gebeld werd door BCM Global. Ondanks dat ik het erg naar mijn zin had, besloot ik na 10 jaar CMIS Group de overstap te maken en Product Owner te worden bij BCMGlobal. Dat bleek toch niet de droombaan die ik me had voorgesteld en ik besloot contact te leggen met HDN. Waar ik tijdens mijn werkzaamheden voor Adaxio nauw betrokken was in de werkgroep Hypotheken en een partij die mij altijd al aansprak om bij te werken gezien de centrale positie in de markt en de digitale transformatie die wij nog steeds doormaken in de keten. Na het eerste telefoontje met Merlyn ging het razendsnel en ben ik sinds 1 juni de HDN Product Owner Standaard!

Vol energie
Ik vind het leuk om met verschillende partijen in de markt contact te hebben. Om samen te kijken hoe we de processen verder kunnen verbeteren via het nieuwe HDN Platform. Zodat iedereen er gebruik van kan maken en de voordelen ondervindt. Het valt me op dat er veel jonge enthousiaste mensen bij HDN werken. Het team wil echt vooruit en er zijn frisse ideeën. Ik ben nu een maand bij HDN en ik ga met energie naar mijn werk en ik kom ook vol energie thuis. Daar ben ik blij mee.

In het kort

Naam: Mary-Lou Holla
Leeftijd: 36 jaar
Woont: In Hoorn samen met mijn zoon Daan (10 jaar)
Typisch Mary-Lou: Doorpakker, houdt van structuur, sportief
Vrijetijdsbesteding: Fietsen (wielrennen, mountainbiken), wandelen in de bergen, kamperen. Maar ook vrijwilligerswerk; ik ben nu barmanager bij de hockeyclub van mijn zoon.
Wil ooit nog eens: Een huttentocht doen met bepakking in de Alpen of Pyreneeën

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content