Skip to Content

Even voorstellen: Mark van Dongen

hero image decor

Nieuw bij HDN

Sinds deze maand heeft HDN een nieuwe functioneel beheerder. Ilyas Yekhlef heeft het stokje overgedragen aan Mark van Dongen. Met zijn ruime ervaring in verschillende rollen binnen de IT-wereld is Mark een waardevolle toevoeging aan het HDN-team. Hij stelt zich kort aan je voor.

Tijd voor wat nieuws
“Afgelopen zeven jaar heb ik in verschillende rollen gewerkt bij Quion. Daarvoor was ik schemabeheerder bij Fortis ASR en ik kwam bij Quion dan ook binnen als de HDN expert. Als applicatiespecialist zorgde ik ervoor dat nieuwe zaken soepel werden geïntroduceerd en alle koppelingen klopten. Later ben ik actief geworden binnen het integratieteam en was ik verantwoordelijk voor alle diensten die gebruik maken van API’s. Bijvoorbeeld om informatie beschikbaar te maken in het Quion klantenportaal of in de omgeving van aanbieders. Zo heb ik ook gewerkt aan de overgang naar het nieuwe platform van HDN en had ik veel contact met mensen van HDN waaronder Jan Schrama. Ik vind het leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen en vond het tijd voor wat nieuws. Op dat moment kwam de vacature van HDN op mijn pad.”

Waarom bij HDN aan de slag?
“Zoals ik HDN in mijn vorige werk heb leren kennen is het een leuke club mensen. De uitstraling is heel positief en de omgang met de mensen is fijn. De lijntjes zijn kort, je kan daardoor snel beslissingen nemen en je hebt veel zelfstandigheid. Nu ik hier een maand werk, merk ik dat het werk heel divers is en je snel kan inspelen op nieuwe ontwikkelingen. We werken kort cyclisch. Je kunt een uur geleden iets besluiten en dan staat het de volgende dag live. Ik vind het ontzettend leuk om alle nieuwe ontwikkelingen te zien en te kijken hoe we dit het beste aan de beheerkant kunnen inrichten. Als functioneel beheerder ben ik verantwoordelijk voor de omgeving die live staat.”

Mark in het kort

Naam:Mark van Dongen
Leeftijd:44 jaar
Woont:in Pijnacker (met vrouw en zoon van 9)
Typisch Pascal:sociaal, ik vind het leuk om dingen uit te zoeken, onverzettelijk (doorzetter).
Vrijetijdsbesteding:ik ben fietsfanaat. Daarnaast vind ik domotica leuk. Dat is alle automatisering in en om het huis. Als ik bijvoorbeeld thuiskom gaat de voordeur vanzelf open. Dus met je handen vol hoef je geen sleutel te zoeken en kan je zo doorlopen. Heerlijk. Ook coach ik het voetbalteam van mijn zoontje en ik ben reparateur van alles wat op twee wielen staat. En laptops repareer ik trouwens ook als iemand ergens een storing heeft 😊.
Wil ooit nog eens:de Mont Ventoux beklimmen. Heb het al een paar keer gedaan maar ik wil het graag nog een keer met een paar vrienden van mij doen.
image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content