Skip to Content

Even voorstellen: Jeroen Cabbolet

hero image decor

Nieuw bij HDN

Zuidelijk temperament komt het HDN Team versterken. De uit Limburg afkomstige Jeroen Cabbolet is onze nieuwe datamodelleur. Hij stelt zich kort aan je voor. 

Open voor nieuwe paden
Sinds augustus is Jeroen bij HDN aan de slag. De geboren en getogen Limburger studeerde Technische Informatica in Delft, woonde in Den Haag, werd gedetacheerd in Amsterdam en kwam uiteindelijk in Almere terecht. Daar woont hij nu nog steeds met veel plezier. Al blijft hij sterk verbonden met Roermond waar zijn ouders wonen en hij nog steeds de Roermonder Pleinconcerten organiseert. Jaren werkte Jeroen als software engineer voor het Menco van Deursen Midoffice pakket:”Ik was in die rol verantwoordelijk voor het doorvoeren van de HDN Standaard in het pakket. Omdat het testen van nieuwe berichten lastig was, heb ik zelf een testomgeving gecreëerd bij de klant zodat nieuwe berichten eerst goed getest konden worden. Maar na jaren actief te zijn geweest als software engineer vond ik het tijd voor iets nieuws. Ik besloot bij HDN te kijken en daar stond de functie van datamodelleur open. Dus direct gesolliciteerd en het bleek een goede match.” 

Met partijen om tafel voor beste resultaat
“De softwarehuizen worden steeds groter. Dat betekent dat je steeds meer in silo’s gaat werken en specialistisch werk doet. Wat ik vooral prettig vind bij HDN, is dat je overal bij betrokken bent. Je weet wat er speelt en begint bij de basis. Met de mensen waar je het voor doet. Samen om tafel om te kijken waar de wensen liggen en wat daarvoor nodig is. Het valt me ook op bij HDN dat de groep collega’s diverser is dan bij mijn vorige werk. Daardoor gaat het vaker over persoonlijke dingen, kinderen en hobby’s en voelt het warmer en socialer. Als je alleen wiskundigen en technische mensen bij elkaar zet, krijg je toch andere gesprekken, hahaha. Dat gaat vaak de filosofische kant op. Ook daar hou ik van. Ik ben al jaren bezig met het schrijven van een wetenschappelijk artikel over General Artificial Intelligence, met mijn eigen model om computers emoties te geven.”  

Service verder uitbouwen

“Op dit moment richt ik me op het opschonen van de HDN Datacatalogus en het goed neerzetten van de taxonomie. Mijn rol is om de taxonomie goed te beheren. Vanuit mijn kennis over Midoffice pakketten en hoe het werken met de HDN standaard in de praktijk is, wil ik ook kijken of we vanuit HDN de service nog verder kunnen uitbouwen. Dan denk ik bijvoorbeeld aan het aanbieden van de mogelijkheid tot testen van nieuwe dingen. Als we een goede testomgeving bieden, zouden de regressietesten bij leden teruggebracht kunnen worden.”  

Jeroen in het kort

Naam:Jeroen Cabbolet
Leeftijd:51 jaar
Woont:in Almere en ik heb twee kinderen van 10 jaar en 12 jaar
Typisch Jeroen:Een doordenker en iemand die voor zijn mening uitkomt 
Vrijetijdsbesteding:ik train graag (krachtsport en duurloop 10 km), tunen van auto, ik klungel aan met muziek (synthesizers/trance en techno) en af en toe vind ik het leuk om series kijken
Wil ooit nog eens:Met AI de computer met gevoel maken.  
image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content