Skip to Content

Even voorstellen: Jan Schrama

Nieuw bij HDN
Om alle plannen van HDN te kunnen realiseren is het team uitgebreid met informatie- analist Jan Schrama. We vroegen hem zich kort even voor te stellen.

Business en IT bij elkaar brengen
“Ik ben ooit als analist/programmeur begonnen. Ook heb ik productmanagement en coördinatie van een helpdesk gedaan. Vervolgens ben ik meer de kant van softwareontwikkeling op gegaan. In al die functies stond ik altijd in nauw contact met de eindgebruiker. Om uit te leggen welke technische mogelijkheden de klant tot haar beschikking had en om te horen welke behoeftes er leefden. Dat heb ik daarna 10 jaar als consultant gedaan bij IG&H in veel projecten in de financiële dienstverlening en hypotheekbranche. Bij mijn laatste werkgever WWC Smart Search & Match, werkte ik aan de implementatie van specifieke software voor de “UWV”’s wereldwijd. Rode draad in mijn werkzaamheden is dat ik de business dichter bij IT breng. Dat betekent IT-oplossingen naar de business toe laten bewegen of andersom. Als die twee elkaar maar vinden.”

Missie en visie HDN handen en voeten geven
“HDN heeft de missie en visie voor de komende jaren vastgesteld. Ik kijk samen met het team hoe we dat concreet in kunnen vullen. Wat is daarvoor nodig? Welke uitdagingen zijn er en hoe gaan we daar mee om? Vanuit mijn kennis en ervaring wil ik helpen vragen en antwoorden te ordenen en hierbij de juiste keuzes te maken voor de oplossingen. Daarbij spreekt het me aan dat we met een compact team de HDN ambities waarmaken.”

In het kort

Naam: Jan Schrama
Leeftijd: 57 jaar
Woont: in Maarssen met Hetty en ik heb een dochter (25 jaar) en zoon (23 jaar) die op kamers wonen
Typisch Jan: Ik ben niet snel gek te krijgen, pragmatisch en heb meer gevoel voor humor dan je op het eerste gezicht zou denken
Vrijetijdsbesteding: Fietsen. Op de racefiets maar ook samen met mijn vrouw op de vakantiefiets. We zijn nu tijdens onze vakanties onderweg naar Rome en zetten in mei de laatste etappe in vanaf Bologna.
Wil ooit nog eens: Eigenlijk probeer ik alles wat ik graag wil ook uit te voeren. Naar festivals gaan en we zijn vorig jaar twee weken met het hele gezin naar Argentinië geweest. Op mijn huidige wensenlijstje staat een trip naar Nieuw Zeeland.

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content