Skip to Content

Even voorstellen: Hans Lagrand

Nieuw  bij HDN
In december is businessconsultant Hans Lagrand ons team komen versterken. We vroegen hem zich kort even voor te stellen.

Tussen de business en IT
Via Accedis doe ik opdrachten bij verschillende werkgevers. Ik heb onder andere bij verzekeringsmaatschappijen gewerkt als Delta Lloyd, drie opdrachten bij a.s.r. en bij het UWV. Als business consultant adviseer ik hoe bedrijven processen opnieuw kunnen inrichten. Meestal ingegeven door veranderingen in wetgeving of marktomstandigheden. Door mijn ervaring in de financiële sector en met IT en beheer kan ik bij HDN dus goed uit de voeten. Ik ben in december gestart en heb een ontwerp gemaakt voor een autorisatiesysteem. Hiermee kunnen de op HDN aangesloten partijen straks toegang verlenen aan hun medewerkers tot de verschillende onderdelen van HDN.

De sfeer is goed
Ik heb de mensen van HDN eigenlijk nog nooit live bij elkaar gezien. Wel heb ik Jan Schrama één keer op het kantoor in Utrecht gesproken maar voor de rest werkt iedereen altijd vanuit huis. De week begint met een online stand up up met alle HDN collega’s. Het is leuk om op die manier iedereen toch bij elkaar te kunnen zien en te horen hoe het gaat. Je merkt dat de sfeer goed is. Ik woon tussen Zunderdorp en Broek in Waterland in een verbouwde boerderij en dat is mooi wonen en werken. Toch vind ik het jammer dat we niet naar kantoor kunnen.

In het kort

Naam: Hans Lagrand
Leeftijd: 61 jaar
Woont: In Zunderdorp (dorpje vlakbij Amsterdam Noord) met mijn vrouw en mijn dochter van 19. Onze andere dochter van 21 woont en studeert in Amsterdam
Typisch Hans: Rustig, humor, ik hou ervan om mensen soms een beetje uit te dagen
Vrijetijdsbesteding: Vroeger veel gevoetbald, nu squash met vrienden, eetclubjes. Maar jeetje, door Corona gaat dat allemaal niet door. Daar word ik best een beetje chagrijnig van. Nog even volhouden.
Wil ooit nog eens: We houden van reizen. Ik zou graag door de VS willen trekken als het weer mogelijk is.

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content