Skip to Content

Even voorstellen: Gerben Neven

Nieuw  bij HDN
Na de eerste fysieke kennismaking in Utrecht verliep de rest van de sollicitatie van Gerben Neven iets anders dan gedacht. Door de corona uitbraak zagen we hem alleen nog via de webcam. Maar we zijn blij dat het nu toch zover is; per 1 juli is het HDN team versterkt met projectmanager Gerben. We vroegen hem zich kort even voor te stellen.

Je kan eigenlijk niet om HDN heen
‘De afgelopen 6 jaar heb ik gewerkt bij Quion, waarvan de laatste twee jaar als delivery manager. Ik vind de hypotheekmarkt echt interessant. Vind je dat gek? Ik zie het zo; iedereen wil graag een huis en daar heb je doorgaans een hypotheek voor nodig. Bijna iedereen heeft er dus één of wil er één. Dan vind ik het leuk om te kijken hoe je dat proces zo makkelijk mogelijk kan maken. Want eerlijk gezegd is het proces, zoals het ooit is opgetuigd, voor de consument best vervelend. Ik wil graag midden in de hypotheekmarkt werken en dan kan je eigenlijk niet om HDN heen. Supertof dus dat ze iemand zochten. Nu mag ik samen met alle ketenpartijen innovaties bedenken en doorvoeren. Het proces ontwarren en er slimmigheden infietsen. Dat vind ik gaaf.

Bronontsluiting
In mijn werk bij Quion was ik betrokken bij bronontsluiting. Zodoende had ik al veel samengewerkt met HDN. Ik kijk ernaar uit om met het relatief kleine team en de vele leden en gebruikers aan de slag te gaan, belangen samen te brengen en te komen tot handige nieuwe oplossingen voor de consument. Partijen die betrokken zijn bij het programma Bronontsluiting kom ik denk ik het eerste tegen want met die projecten ga ik starten.’

In het kort

Naam: Gerben Neven
Leeftijd: 33 jaar
Woont: in Rotterdam. Ik ben single en woon in een leuk appartement in het centrum van de stad
Typisch Gerben: gezellig, bourgondisch, rustig, doordacht en altijd in voor activiteiten of feestjes
Vrijetijdsbesteding: veel hardlopen en een beetje racefietsen
Wil ooit nog eens: wat me nog wel eens vet lijkt is het spotten van de Big Five in Afrika of het beklimmen van de Kilimanjaro. Ander puntje op mijn bucketlist; mijn motorrijbewijs halen

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content