Skip to Content

Even voorstellen: Gerben Dambrink

Nieuw bij HDN
Om alle plannen van HDN te kunnen realiseren, breiden we het team uit met Gerben Dambrink. We vroegen hem zich kort even voor te stellen.

Bewegingswetenschapper in de IT
“Sporten en bewegen vind ik heerlijk. Vanuit die interesse ben ik ooit begonnen met de studie Bewegingswetenschappen aan de VU in Amsterdam. Eenmaal afgestudeerd bracht het werk in die tak van sport me weinig voldoening. Vandaar dat ik de overstap heb gemaakt naar de IT-wereld. Bij Calco heb ik als trainee het vak geleerd. Mijn eerste opdrachtgever was NN, waar ik als analist, scrummaster en bij beheer heb gewerkt. Ook heb ik bij Post NL de logistieke kant van de IT leren kennen waarna ik bij Davinci ben begonnen. Ik werk daar nu 3 dagen in de week aan het programma Close Consumptief Krediet en ben sinds kort voor 2 dagen in de week gestart bij HDN.”

Certificeren
“In mijn vorige functies ben ik HDN altijd wel tegengekomen en heb ik gezorgd voor de juiste koppelingen met de systemen van de klant. Leuk om nu de organisatie achter HDN beter te leren kennen. Waar ik tot nu toe vooral bezig ben geweest met het opleveren van producten, ga ik me bij HDN bezighouden met certificeren. We kijken of alle leden en gebruikers voldoen aan de afspraken die in de keten zijn gemaakt. Ook checken we of iedereen de afspraken hetzelfde interpreteert en kijken we of en wat er verbeterd kan worden.”

In het kort

Naam: Gerben Dambrink
Leeftijd: 31 jaar
Woont: in Utrecht met mijn vriendin (binnenkort vrouw want we gaan in mei trouwen)
Typisch Gerben: Sportief, rustig, analytisch
Vrijetijdsbesteding: Veel volleyballen, ontspannen met vrienden, uit eten
Wil ooit nog eens: Een langere reis maken naar Zuid-Amerika

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content