Skip to Content

Even voorstellen: Daniel van den Boorn

hero image decor

Nieuw bij HDN

Ook afgelopen maand hebben we een nieuw gezicht mogen verwelkomen bij HDN. Het is Daniel van den Boorn, die betrokken is bij de doorontwikkeling van de HDN Standaard voor het ontsluiten van bronnen. Hij stelt zich kort aan je voor.

Afwisseling
“Ik ben al 7 jaar consultant bij Yellowtail. Mijn eerste baan na mijn studie Technische Bedrijfskunde in Eindhoven. Het is altijd gevarieerd werk dus ik heb nooit de behoefte gevoeld om iets anders te gaan doen. Ik heb veel projecten gedaan binnen het hypotheekdomein. Voor bijvoorbeeld Quion, Stater en ING. De detacheringstrajecten lopen vaak ongeveer een jaar waardoor sommige collega’s niet eens weten dat je extern bent. Dat vind ik wel fijn. Je bent echt onderdeel van het team. Naast detachering doe ik ook adviestrajecten. Dan bekijken we hoe partijen bepaalde activiteiten, bijv. het aanvragen van of adviseren op een hypotheek, het beste digitaal kunnen faciliteren. Maar het leukste vind ik eigenlijk de software implementatietrajecten waarbij ik het projectmanagement op me neem.”

Vernieuwing externe bronberichten
“Bij HDN werk ik mee aan het vernieuwen van de externe bronberichten (EA/EX). We willen de standaard verbeteren zodat je per bron kan bepalen welke velden gevuld moeten worden.  Je krijgt dan dus alleen nog maar de gegevens en velden te zien die relevant zijn voor desbetreffende bron. Te beginnen met de berichten voor NWWI, Calcasa en het Kadaster. Ik werk mee tot eind november want dan ga ik even met verlof voor de geboorte van ons eerste kindje. Maar daarna kom ik weer terug bij HDN!”

Ruimte voor lange termijn

“Mijn eerste indruk van HDN is positief! Er heerst een goede sfeer. Dat merk je gelijk bij de stand-up op maandagochtend als iedereen vertelt over wat er die week in de agenda staat. Ook vertelt iedereen dan kort over zijn weekend. Daardoor leer je elkaar al gelijk een beetje beter kennen. Op zich ging de ‘onboarding’ vrij vlot. In eerdere trajecten ben ik HDN al vaak tegengekomen dus ik weet al vrij goed hoe het allemaal werkt met de berichtenschema’s en dergelijke. Wat ik vooral prettig vind bij HDN is dat het minder commercieel is. Er wordt vooruit gedacht en er is meer ruimte voor de lange termijn.”  

Daniel in het kort

Naam:Daniel van den Boorn
Leeftijd:32 jaar
Woont:in Apeldoorn met vriendin Marlies en een kindje op komst!
Typisch Daniel:Ik hou wel van structuur en een goede voorbereiding
Vrijetijdsbesteding:Begin dit jaar een supboard gekocht. Bij Bussloo kan je mooi suppen op de plas. Of bij de Weerribben is het ook schitterend. Ik lees graag en ik hou van hardlopen. Ik volg nu alleen een revalidatieschema voor een knieblessure.  
Wil ooit nog eens:mee met een luchtballon.
image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content