Skip to Content

Even voorstellen: Bas Braunius

hero image decor

“Vooral de rol van HDN in de keten vind ik interessant. Je bent echt de verbindende schakel. ”

Deze maand is Bas Braunius gestart als Product Owner Run. In deze rol zorgt hij ervoor dat alle techniek van HDN goed blijft functioneren. Dat betekent dat hij onder andere zorgt voor service level management, release management, support aan onze leden en gebruikers en incident management. Meer weten over Bas? Hieronder stelt hij zich kort aan je voor.

Van toegepaste psychologie naar IT

“Een half jaar geleden ben ik ‘gemigreerd’ van Almere naar het mooie Zeewolde. Dat ligt dicht tegen Gelderland aan. Samen met mijn vriendin Marjolein en kinderen Lieke en Gijs wonen we daar heerlijk. Ik heb in Amsterdam gestudeerd. Toegepaste psychologie met specialisatie consumentenbeïnvloeding. Een ontzettend interessante studie maar ik vond het lastiger er een leuke baan in te vinden. Ik ben toen via Talent & Pro de financiële dienstverlening ingerold. Als hypotheekacceptant raakte ik betrokken bij IT ontwikkelingen omdat ik veel van het proces wist. Ik heb vervolgens 5,5 jaar voor Stater gewerkt als functioneel beheerder en applicatie consultant.”

Waarom HDN?

“Ik hou van afwisseling in mijn werk. Ik wil niet in een sleur terecht komen. Bij Stater deed ik inmiddels twee jaar dezelfde functie dus ik wilde graag weer wat anders. Dat kon intern maar toen zag ik de vacature van HDN voorbijkomen en dacht ik spontaan; dat lijkt mij wel wat. Ik heb gelijk Mary-Lou Holla gebeld die ik kende vanuit de werkgroep Hypotheken. Voor ik het wist kon ik op gesprek komen en ben ik gestart als Product Owner Run. Vooral de rol van HDN in de keten vind ik interessant. Je bent echt de verbindende schakel. Graag hou ik de lijntjes kort met leveranciers en alle aangesloten partijen bij HDN zodat we met elkaar waar mogelijk de processen kunnen verbeteren.”

Bas in het kort

Naam:Bas Braunius
Leeftijd:34 jaar
Woont:in Zeewolde met Marjolein, Lieke (5 jaar) en Gijs (2 jaar)
Typisch Bas:Ik ben rustig. Relaxed. Easy going. Wel competitief. Als het moet kan ik wel fel zijn.
Vrije tijd:Lekker eten en drinken met familie en vrienden vind ik leuk. Daarom nu ook maar een mountainbike gekocht voor de noodzakelijke beweging. Vroeger heb ik fanatiek key board gespeeld. Dat pak ik nu weer op. Daarmee hoop ik muziek ook aan mijn dochter mee te geven. 
Wil ooit nog eens:Een vrijstaande woning op een klif, uitkijkend over de oceaan. Bijvoorbeeld bij Sorrento in Italie. Of ergens in Spanje. Of in Frankrijk. In ieder geval in Europa dus. Is toch mooi; zit je te werken uitkijkend over de zee….
image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content