Skip to Content

Even voorstellen: Annemarie Verver

hero image decor

“HDN is heel persoonlijk. Dat had ik niet verwacht.”

Ze is nog maar net aangesloten bij HDN, maar misschien voor sommigen al best een bekend gezicht. Annemarie Verver (compliance officer). Graag stellen we haar kort aan je voor.

Altijd blijven ontwikkelen

“Na mijn studie HBO Management, Economie en Recht heb ik mijn master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU behaald. Tegelijkertijd werkte ik toen al bij KNAB. Dat was een leuke en leerzame tijd. Tijdens de laatste weken van mijn studie kwam ik via een zogenoemde ‘inhousedag’ bij Davinci Conclusion terecht. Mijn eerste opdracht was bij Nationale Nederlanden in Rotterdam waar ik heb bijgedragen aan de implementatie van een nieuw backoffice systeem. Omdat ik het leuk vind om me te blijven ontwikkelen heb ik interne opleidingen gedaan en verschillende rollen binnen Davinci vervuld waaronder projectmanagement, scrum master en relatiemanagement. Ik heb bij ECH-projecten gedaan maar ook ken ik Zorgeloos Vastgoed goed, geen onbekende van HDN. Na de geboorte van mijn tweede kindje ben ik bij HDN gestart en heb ik gewerkt aan het risk- en controlframework rond externe bronnen. Een mooie klus. En nu ben ik dan officieel gestart als compliance officer voor 1,5 dag in de week.”

Warme club mensen

“Het is leuk om bij verschillende organisaties binnen te kunnen kijken. Wat me bij HDN vooral aanspreekt is het persoonlijke. Van buiten lijkt het misschien een wat statische organisatie. Maar intern is het klein en heel persoonlijk. Dat had ik niet verwacht. In de kantoortuin zitten de directeur en tester naast elkaar en samen maken zij HDN. Of je nu extern of intern bent, dat maakt niet uit. Het is een warme club mensen. Daarbij vind ik het leuk dat HDN een grote gebruikerskring heeft. Je doet het voor de hele keten. Het is mooi om daar het verschil in te kunnen maken. Normaal zit je bij één gebruiker en nu werk je in een organisatie waar je voor de hele keten iets kunt betekenen.”

Annemarie in het kort

Naam:Annemarie Verver
Leeftijd:32 jaar
Woont:in Almere met man, twee kinderen (2,5 jaar en 9 maanden), vijf paarden, kippen, honden en een kat. Dat is voor mij balans. Naast werken kom ik thuis en ga ik lekker de natuur in, dieren verzorgen.
Typisch Annemarie:Ik ben doelgericht en er zijn altijd veel projecten gaande. Ik ben goed georganiseerd en heb veel energie. Ik geef om mensen en ben rechtvaardig. 
Vrijetijdsbesteding:Dieren verzorgen. En gewoon een rondje polder doen, daar word ik heel gelukkig van. Buiten zijn vind ik heerlijk.
Wil ooit nog eens:Hm. Als ik iets wil, doe ik het. Ik heb overal projecten en zit niet stil. Stabiliteit met kinderen daar ga ik nu helemaal voor. In mijn directe omgeving probeer ik het fijn te hebben. Je moet zelf de slingers ophangen.
image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content