Skip to Content

Even voorstellen: Agnes van Holten

Nieuw  bij HDN
In juni is Agnes van Holten gestart bij HDN. Omdat het leuk is te weten wie er allemaal voor HDN werken vroegen we Agnes zich kort voor te stellen.

Afscheid van Quion
Ooit ben ik begonnen bij een volmacht assurantiekantoor in Oud-Beijerland. Daar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in verzekeringswezen en met trots ook een aantal volmachtdiploma’s (Assurantiën-A) gehaald. Na vier jaar werd deze zaak overgenomen en kon ik meegaan maar koos ik ervoor om op de uitnodiging van een relatie in te gaan om voor hem de boekhouding te gaan doen in zijn fabriek. Een totaal andere wereld maar een superleuke ervaring. Omdat mijn passie toch meer ligt in de financiële sector ben ik al gauw daarna bij Quion terecht gekomen. In eerste instantie begonnen op de midoffice waar ik het acceptatiewerk rondom hypotheekaanvragen onder de knie heb gekregen en al snel als senior mijn kennis kon overbrengen op mijn team. Omdat ik vond dat er een aantal zaken verbeterd konden worden ben ik overgestapt naar Functioneel Beheer en heb ik me gericht op procesverbetering, incidenten en wijzigingsverzoeken. Na bijna 20 jaar kwam de gouden kans op mijn pad om te gaan werken bij Davinci voor HDN. Ongelofelijk trots en blij dat ik onderdeel mag zijn van deze belangrijke schakel in de hypotheekketen waar vrijwel geen enkele financiële adviseur en aanbieder omheen kan.

Geweldig
De wereld van hypotheken verandert altijd. Er zijn steeds weer nieuwe producten, de wetten en regels veranderen of er worden procesvernieuwingen doorgevoerd. Bij HDN krijg je een kijkje in de keuken van het hypothekenlandschap. Ik ben nu ongeveer een maand aan de slag en vind het geweldig waar HDN allemaal mee bezig is. Het is mooi om te zien dat met een afvaardiging van de markt de wensen worden geïnventariseerd en zaken worden geoptimaliseerd. Vanuit die wensen worden oplossingen geformuleerd. Juist het maken van die vertaalslag spreekt me aan. Daar kan je heel veel creativiteit in kwijt. Ik sluit in eerste instantie bij veel projecten aan. Van hypotheken tot verzekeren en van processen tot certificeren.

In het kort

Naam: Agnes van Holten
Leeftijd: 47 jaar
Thuis: getrouwd met Pieter en vier kinderen (mijn zoon van 11 jaar en de kinderen van mijn man; een tweeling, twee meiden van 12 jaar en een zoon van 14 jaar)
Typisch Agnes: Ik sta klaar voor iedereen en ben een echt familiemens
Vrijetijdsbesteding: we wonen met veel plezier in Numansdorp en hebben een grote tuin waar ik graag in werk, met de caravan op pad gaan, fietsen en piano spelen
Wil ooit nog eens: instructrice zijn bij een parachute school! Ik heb al een paar keer gesprongen en vind dat zo mooi. Maar als je echt instructrice wilt zijn, moet je je brevet halen en een minimaal aantal sprongen halen. Daar ruim ik nu niet de tijd voor in dus het blijft voorlopig vooral bij een droom. Maar wie weet later …met “Super Gran” uit het vliegtuig springen dat zou toch een regelrechte hit zijn, wie wil dat nou niet?

 

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content