Skip to Content

Wat bedoelt HDN met ‘Verbonden door ambitie’?

Wij faciliteren onze stakeholders om consumenten snel, veilig en voordelig hun hypotheek, en daaraan gerelateerde producten zoals kredieten en verzekeringen, af te laten sluiten. Dit doen wij via onze berichtstaandaarden en ons platform, waardoor onze stakeholders steeds sneller en efficiënter kunnen werken en hun kosten worden verlaagd. Die ambitie op zich is niets nieuws. Maar onze pay-off ‘Verbonden door Ambitie’ wél. Sinds half september hebben wij deze pay-off, en onze volledig vernieuwde website en huisstijl in gebruik. Via deze weg lichten wij onze nieuwe pay-off graag toe.

De verbondenheid komt ook naar voren in de letterlijke verbinding tussen adviseurs en productaanbieders via onze standaarden en ons platform. We hebben gezamenlijk de ambitie de consument snel, efficiënt en tegen lage kosten te willen helpen. Maar ook om onze processen te moderniseren en innoveren. Daarnaast zijn wij samen met onze stakeholders verbonden door ambitie in onze coöperatieve structuur. Ons platform en de berichtstandaarden zijn tot stand gekomen via interactie en co-creatie. Dit doen wij bijvoorbeeld door samen met onze stakeholders in werkgroepen en commissies te werken aan een verbeterd platform en up-to-date berichtstandaarden. Onze stakeholders zijn ook vertegenwoordigd in onze projectgroepen, die zich bezig houden met de ontwikkeling van efficiëntere werkprocessen en innovatieve bedieningsmodellen in de hele keten. Ook helpen wij onze stakeholders bij het realiseren van efficiency voordelen en delen wij relevante kennis en data. Voorbeelden hiervan zijn de HDN Index (onze benchmark- c.q. management informatietool) en het congres dat wij op 5 november samen met SIVI, het standaardisatie instituut voor de verzekeringsbranche, georganiseerd hebben.

Kortom, door krachten te bundelen en processen zoveel mogelijk te standaardiseren en digitaliseren, maken we de uitwisseling van informatie steeds sneller, veiliger, accurater én goedkoper. Meer efficiency in de gehele keten waardoor consumenten sneller weten waar zij aan toe zijn, dát is het doel waar wij ons al meer dan twintig jaar voor inzetten en ons voor zullen blijven inzetten. Samen zijn wij ‘Verbonden door Ambitie’, en wij maken dit graag samen met onze stakeholders waar!

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content