Skip to Content

Voorwoord nieuwsbrief aug 2011

De zomervakantie loopt op zijn eind en het ‘normale leven’ kan weer beginnen. Dat is fijn, want het HDN-team heeft de zomerperiode niet stil gezeten! Er is veel voorwerk gedaan, waarop HDN dit najaar goed kan doorpakken. In deze nieuwsbrief wordt je geïnformeerd over de status van de verschillende activiteiten van HDN.

De zomer staat voor mij in het teken van inwerken, als directeur van HDN. Onderdeel hiervan is het bezoeken van strategische partners van HDN: aanbieders, intermediaire organisaties, softwareleveranciers, belangenbehartigers, enzovoort. De gesprekken zijn zeer boeiend en inspirerend! Naast kennismaken is het doel van deze gesprekken het ophalen van de, voor HDN relevante, strategische ontwikkelingen en aandachtspunten.

HDN werkt toe naar een strategisch plan voor de periode 2012 – 2015. Het belooft een turbulente tijd te worden, waarin er veel gaat veranderen in de relatie tussen de klant, het intermediair en de aanbieder. Voor HDN is er onder andere een rol weggelegd om de (veranderende) processen en communicatie tussen deze partijen zo goed mogelijk te faciliteren vanuit de HDN-Standaard en het HDN-Platform. Dat is een grote kapstok, waaraan veel activiteiten gekoppeld kunnen worden. Het is verleidelijk om ‘alles’ op te pakken. Maar voordat je het in de gaten hebt, doe je alles een beetje en niets echt goed. In die valkuil wil HDN niet stappen. HDN zal dus keuzes moeten maken.

Die keuzes worden dit najaar gemaakt, met je gecommuniceerd en verder uitgewerkt. Wat HDN betreft is de uitwerking van de strategische keuzes een coproductie met haar strategische partners. Alleen gezamenlijk zijn wij in staat om échte stappen voorwaarts te zetten!

Veel leesplezier en graag tot ziens!

Dorine van Basten MBA
Directeur

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content