Skip to Content

Uitgelicht: Twee nieuwe projecten

DARTS als Poortwachter: De afgelopen jaren heeft HDN het aantal diensten uitgebreid, zoals het aanvragen van een krediet en een overlijdens risico verzekering (ORV). In de huidige infrastructuur betekent dit dat iedere partij ieder type bericht kan verzenden wat resulteert in uitval. Bovendien weten intermediairs niet altijd welke diensten een aanbieder faciliteert. Dit resulteert in onduidelijkheid.

HDN zal zich de komende maanden richten op het ontwikkelen van de ‘poortwachter’, De poortwachter zal er voor zorgen dat uitval geminimaliseerd wordt en onduidelijkheid wordt voorkomen, doordat diensten aan de voorkant al worden gecontroleerd.

Planning: Oplevering project Q3 2013

Beheerverzoeken fase 2: Het beheren en muteren van lopende hypotheken wordt steeds belangrijker voor zowel aanbieder als intermediair. In 2012 heeft HDN een eerste aanzet gegeven voor het project beheerverzoeken. Hiermee is het mogelijk gemaakt dat een aanbieder mutaties kan doorgeven aan een servicer. Medio maart 2013 zal de functionaliteit door AAHG en Stater in gebruik worden genomen.
Fase 2 richt zich met name op het verder uitrollen van fase 1 en het realiseren van een retourbericht naar de aanvrager van de mutatie.

Planning: Oplevering project Q3 2013

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content