Skip to Content

Release HDN Basic software 5.1

Graag brengen wij u op de hoogte van de aanpassingen in de HDN software die u gebruikt. Op 11 september staat er een nieuwe release van deze software gepland.

Veranderingen in de nieuwe software
In de nieuwe software (5.1) zijn naast het gebruikelijke onderhoud, de volgende nieuwe functionaliteiten opgenomen die ketenoptimalisatie realiseren:

  • Support voor HDN Poortwachter voor HDN aanbieders, wat er door middel van authenticatie en autorisatie voor zorgt dat HDN aanbieders meer in control zijn over de uitwisseling van gegevens vanuit hun business partners.
  • Realisatie van de fundering voor de ontsluiting van Externe bronnen (zoals bijvoorbeeld Kadaster) voor HDN leden en gebruikers.
  • Er zijn connectors ontwikkeld waarmee het toegankelijker wordt om eigen systemen te koppelen met de HDN software.
  • Het is mogelijkheid om de KvK controle door HDN uit te laten voeren tijdens het aanvragen en vernieuwen van het HDN certificaat.

De HDN software is beschikbaar als 32-bits en 64-bits variant, voor zowel Windows als Linux besturingssystemen. Indien u gebruikt maakt van de automatische software update (ASU) wordt uw software na de release datum automatisch geupdate naar de 5.1 versie, u hoeft dan verder geen actie te ondernemen. Mocht u deze uit hebben staan, dan kunt u de update en bijbehorende documentatie vanaf 11 september van onze website downloaden.

Wij gaan ervan uit u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, maar mochten er vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content