Skip to Content

Paperless Mortgage

HDN heeft tot en met oktober 157.921 Document Aanvraagberichten (DA) geregistreerd, welke afkomstig zijn van BNP Paribas PF, AEGON, ABN AMRO Bank en Florius Hypotheken.

De Hypotheker en De Hypotheekshop gaan binnen twee maanden gefaseerd over op het gebruik van het DA/DX bericht. Hierdoor zijn zij in staat om geautomatiseerd en gestructureerd dossierstukken naar de geldverstrekker te versturen, waarbij de geldverstrekker de verplichting heeft het intermediair op de hoogte te houden van de voortgang van het dossier. Telefoontjes door het intermediair worden teruggebracht en dossierstukken zijn met een druk op de knop digitaal bij de geldverstrekker aanwezig.

Wilt u als intermediair gebruik maken van deze dienst, neem dan contact op met u softwareleverancier en/ of geldverstrekker(s).

Nieuwe publicatiedatum
Medio november zullen de DA/DX berichten gepubliceerd worden en op 1 maart 2012 gepubliceerd worden. Ieder HDN lid en de HDN gebruikersgroep worden geïnformeerd middels het Implementatiedraaiboek Paperless Mortgage en de definities van de berichten.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content