Skip to Content

ORV via HDN door meer partijen geïmplementeerd

De hypotheekaanvraag en de aanvraag voor een overlijdensrisicoverzekering zijn vaak met elkaar verbonden. Speciaal daarvoor biedt HDN de mogelijkheid om deze producten zowel verpand als los via het HDN platform aan te vragen bij verzekeraars. De adviespakketten Adviesbox, Finix, Findesk en Èfdécé ondersteunen deze functionaliteit.  Hierdoor is het eenvoudig om vanuit deze pakketten een aanvraag voor een verzekeringsproduct via HDN te verzenden. Hiermee wordt voor het intermediair en de verzekeraar efficiency bewerkstelligd!

De afgelopen periode is HDN druk bezig geweest om meerdere marktpartijen gebruik te kunnen laten maken van deze functionaliteit. Met als resultaat dat Legal & General Nederland als nieuwe verzekeraar op het HDN platform “live” is gegaan met één van haar businesspartners.

Naast deze verzekeraar kunnen de aanvragen voor overlijdensrisicoverzekeringen ook per HDN verstuurd worden naar ABN AMRO, Aegon, DELA, Florius en Reaal.  Daarnaast is HDN in gesprek met meerdere verzekeraars om de aansluiting op het HDN platform te realiseren. De verwachting is dat de volgende verzekeraar eind van de zomer de ontsluiting realiseert.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content