Skip to Content

Organisatiewijzigingen HDN

De leden van de Coöperatieve Vereniging HDN hebben tijdens de Algemene Leden Vergadering  ingestemd met een nieuwe organisatiestructuur, waarmee HDN zich conformeert aan de Corporate Governance Code. Dit betekent dat het HDN Bestuur als Raad van Commissarissen (RvC) is benoemd en de directie tot (enig) bestuurder. Hiermee wordt de directie verantwoordelijk voor het te voeren beleid en de RvC primair voor het houden van toezicht op de directie, de strategie en de uitvoering van het beleid. ‘HDN zet hiermee een volgende stap in professionalisering en voldoet hiermee aan de moderne inzichten die aan toezicht worden gesteld’, aldus voorzitter Jan van Baars.

Tevens hebben de HDN-leden ingestemd met de toetreding van Paul van der Meijs (Directievoorzitter bij De Hypothekers Associatie) als commissaris van HDN. Hij volgt Pieter van der Wal (Directeur Operations bij Quion) op, die na 7 jaar bestuurslidmaatschap heeft aangegeven het stokje te willen overdragen.

De RvC bestaat nu uit de volgende personen: Jan van Baars (voorzitter HDN, ABN AMRO Hypotheken Groep), Frits Drost (AEGON Levensverzekering N.V.),  Antoinette Leopold (ING Bank), Ron Bavelaar (De Hypotheekshop Centrale Organisatie), Martin Keegstra (Welke Financiële Diensten), Ronald Touwslager (Obvion), Paul van der Meijs (De Hypothekers Associatie). Directeur Dorine van Basten is benoemd tot (enig) bestuurder.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content