Skip to Content

Optimaliseer je hypotheekproces met de nieuwe HDN Proces Index

Circa 80% van de hypotheekaanvragen in Nederland worden via HDN verstuurd. Data van de hypotheekaanvragen is sinds enkele jaren beschikbaar voor analyse voor de HDN leden in de HDN Markt Index. De nieuwe HDN Proces Index, die ondanks gelanceerd is, gaat nog een stapje verder. Met deze applicatie kunnen hypotheekverstrekkers zien hoe efficiënt zij processen ingericht hebben ten opzichte van andere partijen in de markt en op welke onderdelen winst te behalen valt. Welke dossiers blijven bijvoorbeeld liggen en wat is de oorzaak? Wat zijn de gemiddelde doorlooptijden van dossiersstukken en hoe verhoudt dit zich tot andere partijen in de markt? De HDN Proces Index is sinds kort beschikbaar via het huidige portaal.

Kennisdeelsessie
Op woensdag 26 en donderdag 27 oktober organiseert HDN twee kennisdeelsessies over de HDN Proces Index. Daarin laten we zien wat je met de data kunt, hoe je je prestaties kunt vergelijken met andere partijen in de markt en hoe de applicatie opgebouwd is.

Aanmelden voor de kennissessie kan door een mailtje te sturen naar info@hdn.nl (let op: maximaal 1 aanmeldingen per organisatie en vol = vol).

Datum: 26 en 27 oktober 2016
Tijd: 10:00-13.00 uur
Locatie: HDN, Hoogoorddreef 5, 1101 BA  Amsterdam

Neem gerust contact op met Calista de Vries (cdevries@hdn.nl) als je meer wilt weten over de HDN Proces Index.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content