Skip to Content

Nieuwe directie HDN

Reinier van der Heijden en Denise Kreft vormen nieuwe directie van HDN

Vanaf 1 april 2017 vormen Reinier van der Heijden en Denise Kreft de nieuwe tweekoppige directie van HDN. Zij volgen Dorine van Basten op, die zich na ruim zes jaar weer gaat richten op het uitvoeren van interim-opdrachten vanuit haar eigen onderneming Door van Basten.

Na de goedkeuring tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 19 april zijn Reinier en Denise officieel benoemd als directie van HDN. De eerste periode staat vooral in het teken van kennismaken met de ketenpartijen. Reinier van der Heijden: “Met iedereen die op de Algemene Ledenvergadering was, wil ik binnen drie maanden kennismaken. Om gevoel te krijgen wat er onder de ketenpartijen leeft, wat de wederzijdse verwachtingen zijn en na te gaan wat er goed gaat bij HDN en wat er nog verbeterd kan worden.” Een goed moment voor een introductie van Reinier en Denise.

Reinier van der Heijden
Reinier is sinds 2004 werkzaam in de financiële sector en was tot voor kort directeur van het transactieplatform Meetingpoint, dat hij onlangs namens haar aandeelhouders succesvol heeft verkocht. Daarvoor is Reinier werkzaam geweest bij AEGON, KPMG en BWise. Binnen HDN heeft Reinier de functie van directeur. Van der Heijden over zijn rol: “ Ik loop nu een maand in de hypotheekketen rond en ben aangenaam verrast over het streven van alle partijen naar efficiënte oplossingen, waarbij ook HDN een belangrijke rol kan spelen”.

Denise Kreft
Denise heeft jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening, met hypotheken in het bijzonder. Zo is zij binnen de Hypothekers Associatie als product-, project- en programmamanager werkzaam geweest. De laatste jaren heeft zij aan verschillende projecten gewerkt als interim project manager vanuit haar eigen onderneming. Denise vervult de rol van adjunct-directeur. Kreft over haar rol: “Ik vind het erg interessant om vanuit de centrale, onafhankelijke rol zoals HDN die heeft, samen te werken met alle verschillende partijen in de keten om de processen steeds slimmer en efficiënter te maken”.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content