Skip to Content

Inzicht in de actuele situatie van het Hypotheken-verkeer via Track & Trace

De HDN Index biedt HDN leden waardevolle management informatie op het gebied van hun prestaties ten opzichte van de rest van de markt (Markt Index) en het hypotheekproces (via de Proces Index). Onlangs is daar een applicatie aan toegevoegd: de Track & Trace. Deze applicatie toont de actuele situatie in het hypotheken-verkeer en is daarmee dé tool voor IT-ers en hypotheekacceptanten voor nadere informatie op aanvraagniveau. De Track & Trace applicatie kan op twee manieren worden ingezet:

1. Aanvullende informatie bij technische problemen
Berichten die gedurende het aanvraagproces van de band af vallen kunnen een technische oorzaak hebben en zijn via de Proces Index te herleiden. De Track & Trace applicatie biedt aanvullende informatie die kan helpen bij het oplossen van technische problemen.

2. Actuele status terugkoppeling richting adviseurs
Regelmatig ontvangen acceptanten vragen van adviseurs over de actuele status van een aanvraag. De Track & Trace applicatie maakt het mogelijk snel inzicht te krijgen in de communicatie (reeds verstuurde berichten) van het dossier, dit vermindert de tijd die aan dergelijke zoektochten besteed wordt.

De Track & Trace applicatie is sinds kort beschikbaar via het huidige portaal en wordt iedere 15 minuten voorzien van de laatste informatie. Als een aanvraag gepasseerd is, wordt deze niet meer getoond in de Track & Trace applicatie.

Vragen over de Track & Trace applicatie of andere collega’s toegang geven tot de HDN Index en haar applicaties? Neem dan contact met ons op via info@hdn.nl.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content