Skip to Content

Intersoftware ontvangt HDN certificering voor Hypobox

Het adviespakket Hypobox van Intersoftware BV voldoet als een van de eerste systeemhuizen aan de certificeringseisen van HDN voor 2009 en heeft daarom het HDN keurmerk van de vereniging HDN (Hypotheken Data Netwerk) ontvangen. Het HDN Keurmerk is het baken voor vertrouwd en efficiënt communiceren binnen het hypotheek offerteproces.

In de bedrijfsprofilering laten gecertificeerde partijen met het HDN Keurmerk zien dat het elektronisch berichtenverkeer met hen of middels hun software verloopt conform de HDN-standaarden.

De coöperatieve vereniging Hypotheken Data Netwerk (HDN) is een initiatief van diverse hypotheeken verzekeringsmaatschappijen met als doel te komen tot elektronische berichtenuitwisseling in de hypotheekadviesketen volgens uniforme standaarden. HDN staat voor een foutloze, snelle en automatische afhandeling van het hypothekenberichtenverkeer. Dit draagt in de gehele keten bij tot het verlagen van de bedrijfskosten, verminderen van de fysieke papierstromen, minimaliseren van de kans op fouten, vergroten van de afhandelsnelheid en het optimaal inzichtelijk maken van het gehele proces.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content