Skip to Content

HDN Keurmerk voor met Quion samenwerkende labels

De met Quion samenwerkende labels Allianz, Argenta, Hypotrust, HQ Hypotheken en Oosteroever hebben met succes het HDN certificeringstraject doorlopen en voldoen dus aan de eisen zoals die zijn opgesteld door de vereniging Hypotheken Data Netwerk (HDN). De genoemde labels mogen dit jaar het HDN Keurmerk voeren en zijn HDN gecertificeerd voor de verwerking van productie op het Quion Service Platform (QSP) van Quion. Op 17 juni 2011 is het certificaat officieel door Raymond Bloot en Jan Goedhart van HDN overhandigd aan Pieter van der Wal, de COO van Quion.

Pieter van der Wal: “Voor ons als hypotheekservicer is een hoge mate van efficiency in de hypotheekketen van groot belang. De HDN certificering is een bekroning op het werk dat Quion de afgelopen periode heeft verricht op het gebied van ketenintegratie en papierloos werken.”

Het HDN Keurmerk is voorbehouden aan jaarlijks gecertificeerde gebruikers. Met het HDN Keurmerk onderstreept Quion dat het elektronisch berichtenverkeer via het Quion Service Platform foutloos, automatisch en snel verloopt volgens de succesvolle HDN-standaarden.

image description

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws direct in je mailbox.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
image description
Direct contact
Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!
Return to Content